FOTO: TO GLADE JENTEREndelig er det fredag igjen, og helgen her her. For meg blir det en jobb helg og er faktisk ferdig me første økt. Har brukt resten av kvelden på One Tree Hill og skal se noen episoder til før jeg hopper til sengs. Ønsker dere en fin kveld videre og god helg! 


3 kommentarer

FOTO: TO DETALJER FRA FLØTUREN

To bilder som jeg ble utrolig fornøyd, hva synest du ?


4 kommentarer

FOTO: UT MOT HAVETLitt flere bilder fra Flø turen på fredag! Jobber nå med en skole oppgave på adobe illustrator, så vi bloggest i morgen. Ha en fin dag videre!

Hva synest du om bildene? 


4 kommentarer

FOTO: FLØ EN NYDELIG PLASS


På fredag var hele fotoklassen på Flø. Der vi tok utrolig mange fine bilder, og jeg tok nesten 500 bilder. Var så mye å ta bilder av. Tenkte jeg skulle dele mange av de bildene med dere, iløpet av de nesten dagene. Har ikke blogget på noen dager nå, fordi jeg har hatt så mye å gjøre. Men jeg sier det igjen, jeg skal bli flinkere å blogge. Resten av denne dagen skal gå til å rydde ferdig rommet mitt, redigere mange av bildene, fotballtrening og en liten tur til Hallvar. Derfor ønsker jeg dere en fin dag videre! 

Hva synest du om bildene?


4 kommentarer

JEG LEVER OG ER NÅ TILBAKEMeg og Markus på juvass i går, før jeg dro hjem. 

Kom hjem i går kveld, og orket ikke å blogge da. Men jeg er nå hjemme etter noen hærlige dager i valldal og på juvass. Jeg skal pakke ut bagen min nå, så kommer besta og besten på middag. 
Ha en fin dag videre. 

Hva har du gjort på de siste dagene? 


4 kommentarer

FOTO: VALLDALS DETALJERI morgen går turen hjem, for å pakke om å dra videre til Juvass. For jeg skal på ski, weehu. Det kommer til å bli kjempe gøy, gleder meg mye. Men blir trist å dra fra bestejenta mi, men er heldigvis ikke lenge igjen til vi ses. Har vertfall hatt det kjempefint her! Og skal tilbake, uten tvil. Men nå skal vi se ferdig Farmen, før vi setter på en film og jeg må pakke tingene mine. Så ha en fin kveld videre, det skal vi! 

Hva har du gjort i dag? 


8 kommentarer

FOTO: NYDELIGE KAROLINEFor en nydelig jente!! Koser meg her i Valldal, en kjempefin plass. Planen for denne dagen er slappe av, bake oreokake og spise taco..  Vi tar det ganske så rolig me andre ord. Var en liten tur nede i sentrum isted. Der vi tok noen bilder og handlet litt på butikken. Vil ønske deg en nydelig dag videre!!

Hva skal du gjøre i dag?
Hva synest du om bildene?


7 kommentarer

FOTO: ENDELIG I VALLDAL

Er endelig i Valldal, etter en lang dag på jobben. Var bare hjemme en tur å spiste og pakket litt. Hoppet på bussen og var her i 19 tiden. Kan ikke beskrive hvor deilig de var å se en av de beste jentene mine. Nå sitter vi her og koser oss med litt godteri, og snakker for det meste. Håper du har hatt en fin dag, for det har jeg . 

Hva har du gjort i dag?


2 kommentarer

FOTO: EN IDRETT JEG BRENNER FORGleder meg skikkelig til snøen kommer og sklisesongen starter. Har en travel dag idag, så blogger ikke før i kveld. Ha en nydelig dag, så hører dere fra meg ganske snart. 

Hva skal du i dag? 


8 kommentarer

FOTO: NYDELIG FOTO VÆRDette bilete ble tatt til et prosjekt vi hadde på skolen denne uken. Siden jeg blogget isted har jeg ikke gjort så mye annet enn å sett et par episode one tree hill. Har startet på sesong 4 nå, og allerede sett ferdi cd 1. Har blitt helt hekta, så skal nok se noen episoder senere og. Det er en ting jeg vil takke dere for, og det er alle de fine kommentaren jeg har fått på de siste innleggene mine. Blir så utrolig glad av de. Vil ønske dere en fin kveld videre, for det skal jeg ha.

Hva skal du gjøre i kveld? 


10 kommentarer

FOTO: HØSTEN ER SÅ FIN

Føler jeg bare blogger med høstbilder, men det er jo bare det som er ute nå fortiden. Så har du noen idéer kom med det, så skal jeg prøve ut alt! I dag regner det som bare fy, derfor skal jeg lese ferdig boken min Etter danse av Gunnhild Corwin. En utrolig bra bok. Ha en fin dag videre!

Har du tips til hva jeg skal ta bilder av?
Hva skal du gjøre i dag? 


18 kommentarer

FOTO: ET NYDELIG STEDDette bilete er jeg veldig fornøyd med, det gir meg en skikkelig høstfølelse. 

I dag har jeg bare slappet av og baket boller. De ble sykt gode, så jeg skal spise boller til frokost i morgen.Hehe.  Ellers har jeg sett skal vi danse og koset meg med vaffler samen med familien min. Koslig lørdag med andre ord. Men nå skal jeg se ferdig god kveld norge, så vil dere nok høre fra meg i morgen igjen. Ha en strålende fin kveld videre! 

Hva har du gjort i dag? 


10 kommentarer

FOTO: VAKKRE DAGERSunnmøre er helt fantastisk på slike dager so dette. Men nå har jo det startet å regne igjen. Så får starte ferien inne, ihåp om at været skal bli fint igjen. 

Hva skal du bruke feiren på? 


10 kommentarer

FOTO: GURO OG GURO PÅ PHOTOSHOOTTenkte jeg kunne vise dere noen bilder som jeg tok av Guro, når vi var ute i skogen tidligere i dag. Kos dere videre i kveld, det skal jeg! 
 
Hva bilde likte dere best?
 


10 kommentarer

FOTO: UTE I SKOGEN

For en hærlig dag! Har brukt store deler av dagen ute, for å ta naturbilder. Som dere ser på bildene har vi hatt sol i dag, noe som gir meg en god start på høstferien som nettopp har startet. 
Ønsker dere en fantastisk fin helg og høstferie til de som har det!

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

FOTO: SUMMER PARADISEÅh, jeg har så lyst tilbake til vakre Kroatia når jeg ser på alle bildene jeg tok der i sommer. 

Hva synest du om bildene?
Har du lyst til syden, når du ser desse?


8 kommentarer

FOTO: I GIVE YOU A SMILEØver nå til matteprøven jeg har i morgen, så har ikke tid til å blogge noe mer en dette. Men håper du har hatt en fin dag, det har jeg! 


4 kommentarer

FOTO: MANGE HØST BILDER


Hva synest du om bildene? 


6 kommentarer

FOTO: KALDERE TIDERSitte nå å skriver et sykt teit engelsk essay. Har ikke peilig på hva jeg skal skrive, så jeg tenkte jeg kunne blogge litt for dere istede. Alså nå er det bare et par dager igjen til høstferien, og vi går mot kaldere tider. En tid som for meg betyr kalde og våte dager, ullundertøy, alpint utsyret på, og opp og ned bakken flest mulig ganger i løpet av en kveld/dag. En tid me mye stress og endel reising. Men jeg er fortsatt inne i en stor tenkeboble, skal jeg virkelig orke å satse et år til? Skal jeg legge konkurransen på hyllen? Hva skal jeg gjøre? Siden jeg mistet mye av forge sesong, har jeg nå ork til å fortsette?.. Men jeg klare ikke å legge det fra meg helder. Har drevet med det siden jeg kunne å gå. Og det er jo utrolig gøy. Vi får se hva som skjer, har mest troen på at jeg kjøre de rennene jeg vil. Slik som forge sesong.

Hva skal jeg gjøre?
Har du noen vanskelige valg? 


3 kommentarer
hits