FOTO: HØST FØLELSEHar kommet i skikkeleg høst modus jeg nå, snart er jo høstferien her allerede. Men først, en skoleuke med mye å gjøre. Har faktisk ikke til til å blogge nå, bør lese litt til til prøven i morgen.

Ha en fin uke ! 


3 kommentarer

FOTO: SPEGLING

Ble så fornøyd me disse bildene!

Denne helger har gått til en koselig liten hyttetur fra fredag til mitt på dagen i går, da jeg måtte på jobb. Så brukte jeg resten va kvelden i går,  på å slappe av ilag med min mamma og pappa! Og i dag, går dagen til prøveøving, litt annet skolearbeid og fotballtrening i seks tiden en gang. Som sagt, jeg er ganske så opptatt nå før høstferien som starter neste fredag! Kan ikke vente, skal jobbe noen dager før jeg drar til min bestevennine Karoline. Vi bor desverre litt for langt i fra hverandre, så de skal bli så utrolig godt å se henne igjen nå. Hun kom hjem fra surfecamp i Portugal i går, så vi har veldig mye å snakke om begge to. Men nå skal jeg få fart på øvingen igjen, så hører dere nok fra meg sener i dag ! Ha en nydelig dag videre ! 

Hva synest du om bildene? 


3 kommentarer

Gjesteblogging


mine to søte classmates!!♥ 
Denne helgen er Guro på hyttetur, og da er jeg så heldig at jeg fikk lov å gjesteblogge her. Ha en fin helg alle sammen! 

Kleem fra Guro nr.2 ♥ 


Ingen kommentarer

FOTO: STRÅHeejååå! 
Nå er det Guro som gjesteblogger på Guro sin blogg. Vi holder på med ett foto prosjekt på skolen nå, og i den sammenhengen har jeg tatt dette bildet over her. Stoor bamseklem fra Guurooo ♥


4 kommentarer

dagene bare flyrDe siste dagene har jeg nesten ikke hatt tid til noe, som vil si at jeg har hatt noen hektiske dager på skolen. Men ser ut til at det vil roe seg litt ned nå, men neste uke blir full kjør igjen. Men har tatt mange bilder de siste dagene, som jeg kommer til å legge ut. Men vil ikke legge de ut her før jeg er ferdig med de på skolen. Så fredag, kommer det en haug med bilder til dere. 

I morgen har jeg en litt travel dag. Så kan ikke låve noe blogging, men skal prøve så godt jeg kan. Ha en fin uke videre! 


3 kommentarer

FOTO: Ut på turTok med meg Hallvar ut for å ta noen bildere på fredag. Her er da noe av resultatet, men er ikke så veldig fornøgd fordi vi var ute rett før det ble mørkt..

Hva synest du om bildene? 
Har du hatt en fin helg?


5 kommentarer

dagene kommer og dagene gårDenne uken har gått sykt fort, og jeg har sykt mye å gjøre. I går og i dag er det animation volda, en festival. Og siden jeg går media, har vi da undevisningen på festivalen. Så i dag starter det klokken 12 og har ikke peiling på når jeg er hjemme. 

Ha en fin dag!  


3 kommentarer

Jeg kan fly!

Denne dagen har gått til å ta mye bilder, noe som er kjempegøy. Det vil da si at jeg har mange bilder og vise dere, de neste dagene. Har brukt kvelden på å skrive litt på en norskstil, ikke at jeg har gjort så mye. Men det får jeg fortsette med i løpet av de neste dagene. Er igrunnen ganske så trøtt, så tror jeg avslutter her. 

Så får dere ha en fin kveld videre. 

Hva har du gjort i dag?


3 kommentarer

Foto: Måker
Idag har vi vært ute og tatt mange bilder. Onsdag er den beste dagen i uken, for vi har bare mediefag hele dagen. Noe som er kjempegøy. Men nå skal vi vise frem bildene, så dere høre fra meg senere i dag ! 

Ha en fin dag ! 

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

hjemme en tur, før jeg skal i selskapGratulere så mye med dagen, Maren! 

Vi vant kampen i går, så den lange kjøreturen vart kort når vi skulle hjem. Men nå er jeg bare hjemme for å snu og fikse litt små ting før jeg skal i bursdagselskap til denne hærlige jenta her. Så vi snakkest i kveld, jeg må dra.

Ha en strålende dag videre!

Hva skal du gjøre i dag?


Én kommentar

bortekampJeg har egentlig ikke tid til å blogge nå, for jeg skal på bortekamp. Så kanskje dere hører mer fra meg i kveld, vist ikke er jeg tilbake i morra. Ha en strålende fin kveld ! 

Spiller du kamp i dag? 


6 kommentarer

hjemme fra treningNå er jeg hjemme fra trening, det regnet nesten ikke under treningen. Noe som nesten er et sjokk, slik som det har regnet her på sunnmøre de siste ukene. I morgen har vi kort skoledag, noe som er utrolig deilig på mandager. Siden jeg bruker å spille fotballkamp hver mandag, er det et ekstra pluss, slik jeg har bedre tid til å gjøre meg klar før kampen. 

Nå skal jeg ta å pakke klar bagen jeg skal ha med på kamp, og se en episode one tree hill før jeg legger meg. Ønsker alle en fin kveld videre, så hører dere mer fra meg i morgen!

Hva har du gjort på i dag?
Spiller du fotball?


2 kommentarer

ny header og nytt designEndelig har jeg ny header og nytt design her på bloggen, er bare noen småting som må fiksest. Så snart er den 100% ferdig. Vil takke Stephan i klassen min, som har laget denne fine headeren til meg. Likte den utrolig godt. 

Hva synest du ? 


6 kommentarer

homemade shorts med naglerEndelig er jeg ferdig med shortsen, som jeg har fikset litt på. Ble ganske bra synest jeg, og den skal nok bli mye mer brukt nå. Planene mine for denne dager er fotballtrening og gjøre noen matte oppgaver, slik jeg slipper de etter kampen i morra. Jeg får vell bare sette igang med oppgaven, slik jeg kan se oth før trening. 

Ha en nydelig dag ! 

Hva synest du om shortsen?
Hva skal du gjøre i dag? 


7 kommentarer

new jeans from cubusKjøpte denne fine buksen til bare 199 på cubus i dag. De hadde mange fine farger, så om jeg liker den veldig godt kommer jeg til å kjøpe flere. Ellers så har jeg brukt dagen til å rydde rommet mitt og kleskape, ikke minst sett noen episoder one tree hill. 

Hva har du gjort i dag?


5 kommentarer

flette meg her og flette meg der

Jeg lever, har bare ikke hatt noe blogglyst i de siste. Men siden vi tok endel bilder på skolen i går, tenkte jeg at siden jeg er så snill kunne jeg dele de med dere.  Dere som leser bloggen til ADRIENNE eller følger meg på instagram (GUROOKK) har sikkert sett noen av desse bildene. Håper dere har de supert, det har jeg. 

Ha en strålende fin dag videre! 

Hva synest du om bildene? 
Har du langt hår?


6 kommentarer

FLERE UREDIGERTE BILDER FRA I GÅR

En travel helg i vente, jobb nå klokken to og jobb i morra klokken ti. Så i dag sto jeg opp 12 og har ryddet på rommet. Ikke minst byttet på sengen min, så jeg gledere meg til å legge meg. Det er noe av det beste som finst. Nå begynner tiden og gå fra meg, så jeg må nesten hoppe i jobbantrekket og dra. Ha en nydelig helg videre ! 

Hva synest du om bildene? 
Hva skal du gjøre i helgen? 5 kommentarer
hits