FOTO: BAD HAIR DAYNei jeg har ikke extensions, det er nok mitt hår ja! Så slapp jeg noen spørmål om det. Dagen i dag har gått super fort, med 2 timer engelsk og 6 timer FOTO. Der vi var ute i gaten i ca 2 timer, og på klasserommet og snakket om bildene vi tok. Ser virkeleg fram til et år med FOTO ilag med den hærlige gjengen. Så skal jeg nå prøve og blogge 1 gang hver dag, JEG SKAL. Hår fått litt klager fra noen venner om at jeg ikke har blogget, jajaj nå er jeg her. Og skal prøve så godt jeg kan. Har faktisk tenkt meg ut og ta litt flere bilder nå, så vi bloggest senere. Ha en fin kveld videre!

Hva synest du om bildene? 
Har du hatt en super dag?4 kommentarer

BILDER FRA FØRSTE FORDJUPNINGSTIME I FOTO

Dagens oppdrag var 5 uredigerte bilder, så her er de! 

Hva synest du?


5 kommentarer

FOTO: SUMMER PARADISEJEG VIL TILBAKE NÅ! De to ukene i Kroatia gikk så sykt fort, drar lett tilbake uten noen problemer. 

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

FOTO: LOVE IS IN THE AIR
 
<3 

Dagen i dag har gått til kvalitetstid me min bestevennine Jannicke, og en hærlig fotballtrening. Nå er de avslappning og kvelds, før jeg legger meg til å lese litt i boka snømannen av  Jo Nesbø. Så kaller jo jobben klokken 8 i morra tidlig, så her blir det tidlig kveld. Ha en strålende kveld videre!  

Hva skal du gjøre på i morra? 


6 kommentarer

FOTO: CONVERSE FOR GUTTERJeg bare elsker gutter som bruker converse, synest det er så utrolig fint. Klarte faktisk og få Hallvar (kjærsten min) til å kjøpe seg mørke blå converse og han likte de!! Har hvite selv og vurderer å kjøpe flere, men har ikke peilig på hva slags farger jeg skal velge.

Har du converse ? 


9 kommentarer

FOTO: UT MOT HAVET MED GILDE GRILLPØLSERHahah, det siste bildet er skikkelig reklame for gilde grillpølser. Men er et kjempe kult bilde på mange måter. Så på stranden hadde vi med oss grillpølser. Fikk noen rare blikk av og til, men hva gjør man ikke for pølser !!

Hva synest du om bildene?


8 kommentarer

FOTO: BLOMSTER OG PALMERHar startet redigringen av ferie bildene mine, så nå kommer de i puljer. Skal bruke litt tid på å forhandsskrive noen innlegg til dere i morgen, så jeg er tilbake for fult. Kanskje jeg skal legge ut innkjøp også?? 

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

FOTO: HIMMELEN I KROATIA ER NYDELIGElsker virkelig desse bildene som jeg tok i Kroatia, når solen gikk ned ble himmelen nydelig. 

Hva synest du om bildene?


7 kommentarer

FOTO: HJEMME FRA KROATIA

Da er jeg hjemme igjen og er klar for å dele flere hundre bilder med dere. Håper dere har hatt en fin ferie, det har jeg! Er ganske trøtt og sliten nå, så jeg tror jeg bare legger meg rett etter handball kampen. Så hører dere mer fra meg i morra. God natt :) 

Har du hatt en fin ferie?


6 kommentarer
hits