får ikke til å laste opp bilder her i fra kroatia

Får ikke til å laste opp bildene som jeg tar her i kroatia, så vi snakkest den 12-13 august ! ha en nydelig ferie viderer, det har vertfall jeg ! Er utrolig kjipt at nettet ikke skal funke så bra... Skal prøve på nytt igjen hver dag, så vi får se.. Snakkest !!


3 kommentarer

FOTO: YOLOAlle bildene er tatt fra bloggern Adrienne LINK !! Hun ligger faktisk på topp 100 over hele landet så sjekk ut bloggen hennes !! Derfor er de litt små til mitt design!

Som du ser på bildene var vi da på Brekkeheida, en fin tur for oss spreke mennesker. Tok noen YOLO bilder, og Adrienne tok helt av så om du vil se de, må du inn på bloggen hennes. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og fikse resten av pakkingen til sydenturen. Og se one tree hill, hehe. Ha en strålende kveld videre! 

Har du vært på fjellet i dag?
Synest om bildene?19 kommentarer

FOTO: STRESSGod morgen! Har vært en liten tur hos mine besteforeldre for å si hade til de. Og nå er jeg bare hjemme en liten tur, før jeg drar på Brekkeheida med Adrienne! Det er altså et lite fjell.. Men jeg må dra nå, en av oss tar med kamera, så de kommer nok noen bilder senere. Ha en fin dag!

Svarer på alle kommentarene jeg har fått de siste døgnet, når jeg kommer hjem ! 

Går du ofte på fjellet ?
Hva skal du gjøre i dag? 


8 kommentarer

FOTO: RABBITSAh, er de ikke nydelige? Mine små søte bolle kaniner, er det noe jeg kommer til å savne når jeg drar til Kroatia er de desse søte skapningene her. Selv om jeg er piss leid av å gi de mat hele tiden, så skal de nok ikke få dra fra meg. Men nå skal jeg se en episode one tree hill, før jeg sovner. God natt !

Har du dyr?
Hva synest du om bilde? 


17 kommentarer

FOTO: NEWDen nye toppen er fra Cubus.

Var en liten tur på senteret med mamma istad, slik jeg fikk kjøpt noe jeg trengte til syden. Og har vært på joggetur, derfor har jeg vått hår på bildene ovenfor. Har ikke noen planer for kvelden, så jeg få se hva jeg finner på. Ha en strålende kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?
Hva synest du om toppen? 


14 kommentarer

FOTO: FANTASTIK FIN HIMMEL
 


For en fin dag, håper at den blir slik frem til jeg reiser. Trenger et lite grunnlag med brunfarge, hehe. Men hva skal man si? Sunnmøre er bare helt fantastisk, med de høge og fine fjella. En ting er vertfall sikkert, jeg kommer ikke til å flytte her i fra. Nå skal jeg se noen episoder one tree hill, før jeg finner sengen! 

Har du vært på Sunnmøre før? 
Hva synest du om bildene ? 


13 kommentarer

FOTO: BEAUTIFUL DAY

For et hærlig vær vi har nå, har solet meg siden jeg kom hjem fra jobb. Er bare inne en liten tur for og blogge til dere. Vil takke dere for alle de fine kommentarene jeg har fått den siste tiden, det gir meg så mye blogg lyst ! Men jeg drar ut en tur og får tatt noen bilder, som jeg viser dere senere. Ha en strålende kveld ! 

Har dere strålende vær ?
Hva har du gjort i dag ? 


10 kommentarer

FOTO: UT PÅ TUR

Når du er ute på trimtur eller andre turer, ser du som regel mange motiver som du vil da bilde av. Derfor tok jeg meg en scooter tur, ditt jeg trener av og til slik jeg fikk ta en del bilder. Ble kjempe mange bra bilder, og de har jeg allerede postet her på bloggen. Skal ut på en ny runde i morra etter jobb, så skal nok få noen bra bilder da og. Håper virkelig det blir fint vær snart, er så møkk lei alt som heter regn at jeg snart spyr. Men vent nå litt, jeg drar jo til Kroatia på Lørdag LYKKE. Men nå må jeg nesten runde av her, har lite batteri igjen på macen og skal snart legge meg. Så dere får ha en fin kveld videre, så hører dere fra meg i morra. God natt ! 

Tar du mange bilder på slike turer ?
Har du husket og stille spørsmål til spørsmålsrunden ? Du finner den HER .


16 kommentarer

NY HEADER FRA LOTTEJeg kom over en blogg her for noen dager siden, hvor hun som har bloggen vil lage header til deg om du spør. Så jeg spurte jo, og de gikk ikke mange dagene før jeg fekk denne fine headeren tilbake på mail ! Du finner bloggen HER

Husk spørsmålsrunde min i innlegget under ! 
Hva synest du om headeren? 


13 kommentarer

HAR DU SPØRSMÅL, JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE

Tenkte jeg tok en spørsmålsrunde, så lurer du på noe så spør meg. 


 


5 kommentarer

FOTO: FIN OG LILLA

For et fantastisk vær vi har i dag og, REGN... Er så glad for at neste søndag ligger jeg rett ut på en solseng, og nyter livet. Men nå er klokken så mye, at jeg må dra ut på min hærlige jobbetur. Så jeg ønsker dere en strålende fin dag, selv om det er en trist dag for hele Norge.  We will never forget - 22.07.2011 !

Har dere bra vær?
Hva skal du gjøre i dag? 


7 kommentarer

FOTO: RECIPE FOR FRIENDSHIPElsker dette bilde, so henger på veggen hos Jannicke. I dag som i går, sitter vi her i den koslige hybelen hennes med hver vår data. Siden hun drar på Dana cup i morra, og jeg til syden på lørdag. Får vi ikke se hverandre på 3 uker, buhu.. Neida, de går nok bra! Siden jeg blogger, så får jo hun oppdatering på hvordan jeg har det. Men nå skal vi se på noe på tv´en, så ha en fin kveld videre ! 

Hva synest du om bilde?
Hva skal du gjøre resten av kvelden?


13 kommentarer

FOTO: PÅ TOPPEN AV FOSSENStartet dagen med to knekkebrød, før jeg dro ut på joggetur i regnet. Her snakker vi ikke om litt regn heller, det pøser ned. Så jeg kom hjem for ca en 45 minutter, og skal bruke dagen til å slappe av. Det må jo også til. Så det blir nok one tree hill og litt rydding. Er helt hekta på det, klarer ikke å gjøre noe annet en og se de hvert sekund jeg er ledig. Ha en strålende dag videre! 

Hva har du gjort i dag?
Regner det hos deg? 


20 kommentarer

DELTAR I FOTOKONKURANSE PÅ DENNE BLOGGEN

Har meldt meg på i en fotokonkuranse på denne bloggen HER, og det er desse bildene jeg vil delta med:Hva synest du om bildene? 
Har du meldt deg på? 


7 kommentarer

OUTFIT 20.07.2012Bukse og topp fra bikbok og sko fra converse. 

Ferdig med en hærlig joggetur, som gikk ganske så lett idag. Så føler formen begynner å komme seg. Tommel opp for det. Nå sitter jeg hos Jannicke og slapper av. Siden vi er skikkelige sosiale, sitter vi da men hver vår data. YOLO, men nå skal vi finne på noe, så ha en nydelig kveld videre. 

Hva synest du om outfiten min? 


17 kommentarer

FOTO: ER DE IKKE FINE?Tusentusen takk for alle de hærlige kommentarene jeg har fått de siste dagene. Det gjør meg så glad. Skal svare på alle senere idag. 

Endelig ferdi på jobb, og kan ta helg med et smil rundt munnen. Har slappet av og lest litt i boken min etter middagen, så nå skal jeg ut å jogge. Er ikke helt sikker på hvor lang runden min er, men tror den er ca 6 km. Skal også trene litt styrke når jeg kommer hjem. Tror kanskje jeg skal ta noen outfit bilder etter jeg har dysjet og fikset meg. Men nå får jeg dra, før det starter å pøse ned...

Hva har du gjort i dag? 
Skal du trene i kveld ?  


10 kommentarer

FOTO: STRÅ

Nå er det bare 9 dager igjen til Kroatia, nedtelling er viktig. Føler på meg at jeg bør starte pakkingen snart. Siden jeg skal være der i 2 uker må jeg tenke gjennom hva jeg har med, og ikke bare kaste det jeg tror jeg får bruk for i kofferten. Det bruker som oftest og ende slik, men denne gangen skal det ikke gjøre det. Og jeg gleder meg mye til å blogge til dere, menst jeg er der. Men nå bør jeg legge meg, slik jeg klarer å komme meg på jobb i morra.

Hva skal du i ferien ? 
Hørest de ikke bra ut, at jeg skal blogge til dere fra Kroatia?

Har du jobb?


5 kommentarer

FOTO: RUN WITH MEEr det noe jeg må gjøre hver dag, så er det å trene. Det er noe jeg har gjort siden jeg var liten, og kommer ikke til å slutte med det. Dagen blir liksom ikke det samme uten. Jeg er ganske så sikker på at det er mange av dere, som føler det samme. Siden jeg både spiller fotball og driver med alpint, må jeg halde meg i god form. Jeg er en slik person som lett tar meg en treningstur, isteden for en film og godteri.

Hvordan trener du?
Har du en idrett du brenner for?  


9 kommentarer

FOTO : BOUQUET OF FLOWERS

Har ikke gjort så veldig mye siden siste jeg blogget, bare slappet av ute i det fine været. Så tror at sengen roper på meg snart, skal en liten tur på jobb i morra. Før jeg skal sleike sol resten av dagen, er nemmelig bare 10 dager igjen til Kroatia. 

Hva har du gjort på i dag? 


7 kommentarer

OUTFIT 18.07.12Alt jeg har på meg er fra Bikbok ! 

I dag startet dagen med en pakke i posten, altså en fjernkontroll til kameraet mitt! Bestilte den fra netonnet på lørdag, og dukket allerede opp hjemme hos meg i dag. God servise med andre ord. Så slappet jeg av med mamma en liten stund, før vi dro på sykkeltur. Vi syklet da rundt follestaddalen, en ganske så fin tur. Kvalitetstid med mamma er alltid koslig. Men nå skal jeg se noen episoder av one tree hill, så får jeg se hva jeg finner på etter det. Ha en strålende dag videre !

Hva synest du om outfiten min? 
Skal jeg gjøre dette flere ganger?


9 kommentarer

FOTO: GRØNNE DRÅPER

Føler at jeg kun har tatt bilder av blomster den siste tiden. Har liksom ikke så mange idéer, men kanskje du har noen? Så kom med de, så kan jeg linke bloggen din om jeg bruker en av dine idéer. Det var jo kjempe smart. Men nå føler jeg for å legge meg. God natt ! 

Har du noen idéer? 
Hva synest du om bildene?


3 kommentarer

FOTO: NEW SHOES FROM MY BOYFRIEND

AH, kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Som du leste i overskriften, har jeg fått nye sko av kjærsten min. De er så utrolig fine, at jeg tør nesten ikke å sette de på gulvet. Men over til noe annet, jeg kom nettopp hjem fra en hærlig joggetur. Noe som bare må til, for at dagene skal fungere hos meg. Om jeg står over trening en dag, føler jeg meg så rastløs at jeg bare går i ring. Men det er jo utrolig slitsomt å dra på joggetur etter en lang dag på jobben. Men det beste med det, er når du er ferdig dysjet og kan gjøre hva du vil resten av kvelden. Det er deilig de. Men nå skal jeg få fikset litt mat, før jeg starter på sesong 2 av one tree hill, iihh ! Ha en fin kveld videre ! 

Hva synest du om skoene?


6 kommentarer

FOTO: MAGICEndelig er jeg hjemme og skal kun gjøre en ting, før jeg legger meg. Altså one tree hill, har fått tak i alle sesongene. SÅÅ GLAD ! :D Men oppdaterer dere sikkert før jeg legger meg på ladding, til en lang arbeidsdag i morra. 

Har du sett one tree hill ?
Hva synest du om bilde?  


8 kommentarer

FOTO: TO SØSKEN OG INFOHar hatt en liten blogg pause her, de siste dagene. Fordi jeg har jobbet masse og nesten ikke hvert hjemme. Men nå er jeg tilbake, og har mye å vise dere. 

Har fått noen spørsmål om jeg tar familiebilder, barnebilder eller vennebilder her i Ørsta/Volda, det gjør jeg uten problem. Så vil du ha mer info, kontakt meg på facebook HER eller på: guro.osborg.kvammen@gmail.com

Hva har du gjort på de siste dagene?
Hva synest du om bilde? 7 kommentarer

Valldals-jordbær og sommer-kos

Foto // Karoline Nerli // Iphone 4s

Nå er jordbær sesongen her i Valldal endelig i full gang! Store, saftige og gode! Finnest ingenting bedre om sommeren, enn Valldals-jordbærene! Så annbefaler alle å ta turen innom Valldal før ferien er over!
 
- Karoline N

5 kommentarer

FOTO: BLOMSTER OG NOEN SPØRSMÅL

Har hatt fri fra jobben i dag, noe som er utrulig deilig. Det eneste jeg skal i dag, er fotball trening som starter om ca 35 minutter. Som da vil si at jeg må skifte og dra ganske så smart. Har faktisk planer om Å legge ut outfit bilder her på bloggen, men er ikke helt sikker på om jeg vil. Vi får se, nå må jeg vertfall raska på her, slik jeg ikke kommer senere enn jeg bør. Ha en nydelig kveld videre, så hører dere nok fra meg senere i kveld ! 

Skal jeg starte med outfit bilder?
Hva synest du om bildene?


5 kommentarer

FOTO: DRÅPER

For en travel dag, rett etter jobb spiste jeg middag og slappet av litt før jeg dro på fotballtrening. Nå er jeg endelig hjemme, ny dysjet og klar for å se noen episoder one tree hill. Skal legge med tidlig slik jeg ikke er grusomt trøtt på jobb i morgen. Flink jente, jeg vet ! Ha en hærlig kveld videre! :D 

Hva har du gjort på i dag?
Hva synest du om bildene? 


6 kommentarer

FOTO: FLOWERS

Utrolig deilig joggetur jeg var på isted. Selv om det regnet endel, så var det en fin tur. Har nettopp sett noen episoder One tree hill og vurderer å ta endel bilder. Men jeg trenger inspirasjon, så har du noe så kom med det. Hadde blitt super glad for det. For om jeg får mye inspirasjon, blogger jeg mye til dere. Har ikke så mye mer og skrive nå, så vi bloggest senere! Ha en fin dag videre. 

Har du inspirajon å del med meg? 
Hva skal du gjøre i dag? 


10 kommentarer

FOTO: UT PÅ TUR, ALDRI SURNå drar jeg ut på joggetur i regnværet, sier bare YOLO.. Ha en strålene dag da, så bloggest vi senere!

Hva skal du gjøre i dag?  


6 kommentarer

SKAL JEG LESE DIN BLOGG?

13 kommentarer

FOTO: SOMMER OG JORDBÆR

Om ca 20 dager, ligger jeg på en solseng i kroatia og slikker sol. Kommer nok til å blogge til dere, om det er internet på rommet. Noe som jeg er ganske så sikker på. Må jo oppdatere mamma og pappa som blir hjemme. Heheh.. Har ikke så mye og fortelle dere, men det er jo en bilde blogg.. 

Hvor skal du på ferie? 
Hva synest du om bildene?


3 kommentarer

FOTO: ET BILDE HAR TUSEN ORD


Hva synest du om bildene? 


4 kommentarer

FOTO: SOMMERFERIEN DRAR AV STEDFøler ferien går så utrolig fort, jobber nesten hver dag. Og når jeg kommer hjem, trener jeg eller finner på noe annet. Så bloggen har blitt glemt i noen dager, men skal prøve å blogge hver dag. Nå skal jeg lage til jordbær og is til hele familen, så dere får ha en super kveld! 

Hva gjør du på i ferien? 
Hva synest du om bildene?


3 kommentarer
hits