FOTO: DAGEN MIN1 av 3 eksamener er nå ferdig og sommerferien nermer seg med storm skritt. Sola steker allerede, så de skal vi ikke klage på. Har grillet meg i over 5 timer idag, så fargen er på vei. Men nå skal jeg se ferdig paradise før jeg skal hoppe til køys. 

Hva har du gjort i dag ?  


3 kommentarer

FOTO: HAR ET ORD DEILIGKom nettopp hjem fra banen, der jeg så fotball kamp. Og nå må jeg starte på litt pugging til eksamen i morra, hvem vil vel ikke ha bra resultat? Har planer om og dra på en liten fotosafari etter eksamenen i morra, så jeg vil nok ha mye og dele med dere. Vil ønske alle som skal ha eksamen i morra lykke til! 

Hva har du gjort i dag? 
Har du eksamen i morra?


4 kommentarer

FOTO: MOR OG DATTER

Tok noen bilder av mamma og lillesøster på lørdag. Tenkte jeg skulle dele de med dere siden jeg har dårlig tid nå. Skal spille fotballkamp, som jeg fortalte dere igår. Når jeg kommer hjem må jeg starte på forberedningsheftet til Norsk eksamen og se paradise.  

Hva synest du om bildene? 
Hva skal du gjøre i dag?  


11 kommentarer

FOTO: HVITVEIS OG CONVERSEFor en herlig dag sier jeg bare. Solen har stekt i hele dag, og brunfargen kommer sakte frem. Så er jo det meldt kjempe fint hele uken. Det skal nytest fult ut, untatt eksamen onsdag og torsdag. Men det er ikke noe problem, NORSK 
♥  Skal spille fotballkamp i morra, så  hvordan bloggingen blir kan jeg ikke svare på nå. Men skal nok få det til. 

Har dere sommer og sol? 
Hva synest du om bildene?


7 kommentarer

FOTO: UT I NATURENIgår tok jeg turen på Vallasetra ilag med mamma og lillesøster. Ganske koseleg tur, der det er mye å ta bilder av. I vinter gikk der et stort snøskred som har sperret et stykke av vegen, men nå hadde de klart og måket den frem igjen. Ganske sykt og se hva snøen egentleg kan gjøre. Og dagmar har gjort store skadere dere oppe, så opprydningen er i gang. 

Hva synest du om bildene ? 


9 kommentarer

FOTO: GAMLE BØKERDesse bildene tok jeg forge helg, når jeg drev med en skoleoppgave på skolebloggen min. Det jeg skrev der kan du lese  HER. Kommer ikke til å blogge på den bloggen noe mer, bare vist det har noe med skole å gjøre. Men nå er det eksamen tid, og etter det kommer jeg til og blogge igjen. Har hatt en kort pause nå, og er klar for å starte opp igjen. Med mange nye bilder til dere.
 


3 kommentarer
hits