hei søtinger, se her da


Canon 50mm 1:1.8 II

Jeg lever, men har ikke orket og blogge. Lat sa du ?? Skal prøve og bli flinkere, låver. 
Så hva vil du at jeg skal blogge om i kveld, kommer til å velge fra det dere skriver i kommentarfeltet.


2 kommentarer

Imsdal aktiv


Canon 50mm 1:1.8 II

Har du smakt imsdal aktiv før? Synest ikke at det er noe godt jeg, hehe.


5 kommentarer

Foto: hjerter


Canon 50mm 1:1.8 II  

Hva synest du om bildet ? 

Sitter nå her og venter på at the voice skal starte, og jeg har ikke noen andre planer enn og slappe av  resten av dagen. Er igrunnen deilig med slike dager egentlig. Men jeg lurer på om dere har noen tips til hva jeg skal blogge om? Skrik ut.

Skal du se the voice?
Hva skal jeg blogge om ? 


3 kommentarer

Roser


Canon 50mm 1:1.8 II  

Hjemme fra skolen, og det er endelig heelg. Har ikke noen planer for kvelden eller helgen, så får se hva jeg finner på.

Har du noen planer ?
 


8 kommentarer

Foto 15 Mars
Canon
 50mm 1:1.8 II  

Tok meg entur ut for og ta noen bilder isted, og med en gang jeg kom ut, startet det og små reine. Så jeg fikk bare tatt noen bilder, fordi gipsen på armen min ikke kan bli våt. Orket ikke og ha på meg jakke fordi det er så mye styr med den store gipsa armen. Får ganske sikkert ny og kortere neste uke, så det blir nok bra.

Likte du bildene ?
Har dere dårleg vær?
Har du hatt gips før, hvorfor ? 


14 kommentarer

shred


Canon 50mm 1:1.8 II  

Hva skal du gjøre i dag ?


2 kommentarer

bendit - like a banana


Canon 50mm 1:1.8 II  2 kommentarer

MacBook Pro på meg ja, lykkeeCanon 50mm 1:1.8 II 

Har ikke ord for hvor fantastisk det er med macbook. Har spart lenge, og endelig hadde jeg tid til og skaffe den. Klarer ikke og legge den fra meg, så fantastisk.

Har du MacBook Pro eller Air?


8 kommentarer

Vil du bli ukens blogg???
14 kommentarer

Hjemme fra den plassen der det ikke var nett...Jepp det er jeg, og der jeg var i helgen var ikke internett.. Så jeg trodde jeg skulle dø. Men nå er jeg tilbake og vil blogge mye for dere. LÅVER. Og jeg må fortelle dere no senere, wee .. Er så glad

Hva har du gjort på i helgen ?
Har du noe og fortelle? 


Én kommentar

Just open your eyes...Just open your eyes and see that life is beautiful. ♥      //Canon EOS 600D. -Martine


10 kommentarer

heihei søtinger


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  

Jeg lever, og er endelig ferdi med prøve munnlig.. Så nå har jeg lang helg, drar til Ål på Bendit alpinfestival i morra tidlig og kommer sent hjem søndag. Så bloggingen blir overtatt av Martine og Karoline, så vi får se hva de kommer til og finne på. Så resten av dagen går nok til og gjør litt lekser slik jeg slepper og ta det med meg og pakke. Skal nok forhandskrive noe til dere og. 

Forslag om hva de skal gjøre på bloggen når jeg er borte ? 
Skal du på Bendit alpinfestival ?


15 kommentarer

bloggen 1/2 år idag

Gratulerer med dagen bloggen , wehu.. Har altså blogget i 1/2 år nå, og synest tide har godt sykt fort. Og siden bloggen er et halvtår, har jeg jo en konkurrase som du kan delta i (HER). Bloggingen vil bli mye bedre fra nå av, fordi jeg har ikke så veldig vondt lenger i handen min. 

Kom opp i samfunnsfag i prøve munnlig, så resten av dagen og i morra skal nok gå til det. Men jeg kommer nok til og blogge litt for dere og.

Hvor lenge har du blogget ?
Har du prøve munnlig nå ?
 


8 kommentarer

Ett lite gjesteinnlegg fra Martine!

Hei søte lesere til Guro! Er Martine som blogger nå, hadde tidligere bloggen martineevm, men slettet den og fikk bare masse kjeft.. haha neida. Men jeg slettet den pågrunn av dårlig tid og sånt, så ja.. Dere lurer sikkert på hvem jeg er, så kan vell bare si litt om meg selv. Er 14 år gammel, retter sagt 15 om bare 11 dager. Går på samme skole som Guro, bare at hun da går ett klassetrinn over. Liker å fotografere akkurat sånn som Guro, og danser jazz og hiphop! Liker selvfølgelig å være med vennene mine og alt sånn... he-he, dette var kleint

 

Guro vet foressten ikke at jeg skriver dette innlegget her akkurat nå, så tenkte å bare overraske henne litt. Jeg synest så synd på hun etter det med hånden, så tenkte jeg måtte hjelpe henne bare litt med bloggingen, selvom hun er ganske flink til å oppdatere dere uansett. Hun lager jo flere innlegg hver dag enn hva jeg har gjort tidligere, flinke Guro♥ Hun må nok gå med gipsen i noen uker til, så det betyr vell bare at jeg kan blogge flere innlegg til dere det, om dere vil det såklart. Men før jeg gjør det vil jeg at dere skal komme med ønsker, for jeg synest det blir litt for vanskelig hvis ikke. Kommer ikke til å legge ut videoer eller noe sånt, bare så det er sagt, haha! Men det er bare å komme med forslag osv. om dere vil det. Nå må jeg desverre runde av her siden jeg skal være flink skolejente og øve til flere prøver. Blir sånn når lærerene presser inn prøver hver dag en hel uke.... Dere må ihvertfall kose dere kjempemasse i dag, og nyte dagen fullt ut!  
Noen ønsker til bloggingen?:)


2 kommentarer

mitt første bilde med canon eos 550D


Dette er det første bilde som jeg tok når jeg fikk 550D i konfgave av mamma og pappa . 

Er litt vanskelig og ta bilder med denne svære gipsen, men skal nok gå nå når det starter og gro. Og har jo to gjestebloggere, så de gir nok en lyd fra seg de og ! Ha en fin kveld videre:)


7 kommentarer

UKEN BLOGG BLEE

http://fridaemiliee.blogg.no/ (trykk på adressen for og komme til bloggen hennes)//bilder tatt fra bloggen hennes.


Hva synest du om bloggen til Frida Emilie ?
Leser du den fra før av ?


5 kommentarer
hits