FEBRUAR I BILDERHva synest du om bildene ?

Trekker ukens blogg senere, så vil du være med meld deg på HER 


14 kommentarer

sponsorpakke


Fekk dette i posten idag, hvor jeg skulle prøve smake desse tyrkiskpeber som de heter. Jeg synest at de var veldig sterke, men ellers god. 

Noen andre som har smakt desse ? 


5 kommentarer

Jeg lever altså...

Jeg lever altså, men bloggingen blir ikke så veldig bra de neste dagene. Men skal gjøre mitt beste. Og tusentakk for alle støtte jeg har fått fra dere :)

Ha en fin dag videre daa :)


5 kommentarer

Vinteren kan også være koslig


CANON EOS 550D

Da ble det jeg som blogger for Guro i kveld! Treningen hennes endte med brudd i ene hånden, så hun blir ute av trening en stund, og det kan bli vanskelig for henne å ta bilder å blogge. Og jeg hjelper henne gjerne å gjesteblogge, vertfall når jeg har fått unna denne uken, som er fyllt med to store prøver jeg må øve mye til. Men nok om prøver, ønsker min kjære Guro masse masse god bedring, håper hun blir fort bra igjen!!

Hva synest du om bildet?
Tror forresten at Guro vil bli glad om dere
også ønsker henne god bedring!!

- Karoline5 kommentarer

Bloggest senere, må dra

Rekker ikke og skru på datan og blogge nå, skal spise så drar jeg rett på trening. Meld deg på ukens blogg og konkurransen litt lengre nede. Så bloggest vi i kveld :)


7 kommentarer

www.picturebyguro.blogg.no på facebook


5 kommentarer

vil du bli ukens blogg ?
28 kommentarer

har brukt hele dagen på særemne..


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC   

Har brukt mange timer på og skrive nå, og begynder og nerme meg slutten. Heldigvis... Tror alt skal leverest inn i morra, så jeg får nok skrive i noen timer til så er jeg ferdig. Det skal bli godt. Har og tenkt meg ut og ta en del bilder i dag, vil igrunnen ta bilder av personer. Men orker virkelig ikke og dra med meg lillesøstra ut, hun skal bare krangle unz.

Har dere hatt en fin dag på jobb/skolen ? 
Har du en storoppgave og skrive ? 


15 kommentarer

KONKURRANSE


2 kommentarer

sol


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC   

Jeg har egentlig ikke så mye og blogge om akkurat nå, tror jeg bare skal pakke ut alle tingene som jeg hadde med på hytteturen. Og legge meg tidli, slik jeg ikke sover bort den siste feriedagen. For den må jeg bruke på og skrive særemne. Det skal nok gå fint. 

Har du ferie nå, eller skal du starte på skolen i morra ? 


10 kommentarer

fantastisk dag i skibakkenDette her er altså meg, pappa som er fotograf. Nå er jeg hjemme igjen og skal svare på alle kommentarene dere har lagt inn her menst jeg har hvert borte. Om jeg ikke har svart på din, så får du skrive en til! 

Hva har du gjort på idag ?  

 


10 kommentarer

Winter wonderland
6 kommentarer

vinteren er ikke helt borte


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  

Voknet til nysnø jeg i dag, det er kjempe koslig. Men nå skal jeg se hver gang vi møtes.

Noen andre som skal se hver gang vi møtes? 


17 kommentarer

beautiful girl


Canon 50mm 1:1.8 II   


Hei igjen solstråler, blir på hytten til i morra. Så jeg skal nok oppdattere dere, skal ut og ta noen bilder nå. Så jeg blogger vertfall 1 gang til i dag og jeg skal svare på alle kommentarenen. Håper dere har det fint og dere finner konkurransen min HER

Hva har du gjort på idag ? :) 


4 kommentarer

Koser meeg

God morgen, nå skal jeg snart dra i bakken for og trene litt. Så jeg rekker ikke og slå på datan for og blogge til dere, men mobilblogging funker fint nå. Jeg har ikke svart på alle kommentarene jeg har fått de siste dagene, fordi jeg er på hyttetur. Men jeg skal gjøre det når jeg kommer hjem . Ha en fin dag videre, så bloggest vi når jeg er hjemme igjen :)


6 kommentarer

Definitivt en favoritt gjenstandene på rommet mitt


CANON EOS 550D

Det blir ikke et super langt innlegg fra meg denne gangen, men kan vel si noen ord! Hadde egentlig ingen inspirasjon til å blogge for tiden, men Guro ville jeg sku gjøre det, så da måtte jeg vel da.. Så fikk jeg en orkide med mamma her om dagen, til å ha på rommet mitt, og jeg synest dem er så fine, definitivt min favoritt plante!

Hva synest du om bildet?
Og liker du orkide'er?

- Karoline
8 kommentarer

ringCanon 50mm 1:1.8 II  

Hva synest du om bilde ?  


14 kommentarer

I kiss......


Canon 50mm 1:1.8 II  

Koser meg på hyttetur, og tenkte jeg skulle gi et lite pip fra meg. Skal sikkert en liten tur ut senere og ta noen bilder til dere. Så dere hører nok mer fra meg. Men husk og meld deg på konkurransen litt lenger nede om du vil. 

Hva skal du gjøre idag ?
 


13 kommentarer

Stem i vei, og hjelp oss på vei..


2ID, Stranda VGS

Jeg går da andre året på idrettslinjen på Stranda VGS. Til høsten skulle vi egentlig på surfecamp i Stadt, men det er fullt både i år og neste år, så da er vi så heldige at vi får reise til Portugal på surfecamp i stedefor. For å gjøre egenanndelel litt mindre, så bruker vi alle metoder for å tjene inn litt penger, og dette er en av dem. Håper du er så vennelig av deg og gir bort noen sekunder av hele livet ditt på å stemme på oss og hjelpe oss med å vinne denne konkurransen, da hadde du vert en knupp!

Du kan stemme på oss HER!!
Og du kan gjerne sende invitasjon til dine venner på eventen vi har på facebook HER!!
Sier bare tusen hjertelig takk på forhånd, til dere som stemmer på oss!!

Håper ellers at dere får en super ferie videre!

- Karoline7 kommentarer

KONKURRANSE , MELD DEG PÅ NÅ!


Har blitt sponset av brun og blid med endel hansker, filer og tatoveringer. Har du lyst på noe av dette MÅ du like fan siden min på facbook som du finner HER og legge igjen en kommentar i kommntarfeltet at du er med !:) 

Er et pluss om du blogger om dette. Men da må du huske og legge igjen en lik til innlegget på bloggen din, slik jeg ser det ! 

Drar på hyttetur nå, så har ikke peilig på hvor mye blogging det blir. Kos dere hvertfall ! 


21 kommentarer

PAKKEE I POSTEN
Denne var i postkassen min, noen som klare og tippe hva de er ? 

hint finner du HER 


22 kommentarer

God morgen solstråler


Canon 50mm 1:1.8 II    

Idag er planen og skrive særemne, så digg når de er ferie. Så blir det hyttetur i kveld, gleder meeg. Så jeg må ta og komme meg ut at sengen slik jeg får startet med og spise vertfall. 

Hva skal du gjøre ? 


10 kommentarer

53 av 366 § post


Canon 50mm 1:1.8 II   

Hjemme fra en våt treningsøkt, men deili. Skal igrunnen bare slappe av jeg nå, til jeg skal såve. Og i morra skal jeg skrive mye på særemnet mitt, så gøy.. Før det blir trening og hyttetur, så har ikke peiling på hvor mye blogging det blir på meg fra i morra kveld og ut uken. Men vi får se, hva jeg klarer. 

Har du tenkt deg på hyttetur ?
Hva skal du gjøre før du legger deg ? 


16 kommentarer

Det finnes ingen fremmede, bare venner vi ikke kjenner.Canon 50mm 1:1.8 II                   Modell: Karoline

 Flere bilder fra igår, hva synest du ? 


15 kommentarer

snart kan jeg bruke deg igjen, eller ikke


Canon 50mm 1:1.8 II    

Er klar får våren jeg nå.Og de beste med det er at jeg kan slipper og bruke sykkel, men jeg kan kjøre scooter. Må bare bli 16 først slik jeg kan ta prøven også er lappen iboks. Endelig kan jeg kjøre ditt jeg vil uten og være avhenging av transport. Klarer nesten ikke og vente, så er igrunnen bare og starte og lese så går det nok bra

Har du lappen på scooter ?Eller har du den snart, slik som meg ?  


17 kommentarer

smakebit på photoshoot'enCanon 50mm 1:1.8 II    


God morgen solstråler
Hadde tenkt meg en tur på ski jeg nå, men så er det så mye vind på skisenteret at de har stengt. Så blir sikkert en tur i kveld istede tenker jeg. Vurderer og rydde kleskape mitt nå, siden de detter nesten ut alt som er der. Får se hva jeg finner på. 

Er du ofte på ski ?
Har du noen planer for dagen  ?  
Vil du se flere bilder ? 


23 kommentarer

52 av 366 § bedre med litt..


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC 

Nå har Karoline dratt, og jeg kommer nok ikke til og se henne før hun kommer i sweet 16 partyet mitt. Har vertfall hatt det supert desse to dagene vi har hatt ilag. Er så kjipt at din bestevenn bor så langt unna, men vi klare oss heldig vis veldig fint. Hadde og en liten photoshoot, så de får dere se i morra. 

Har du noen som betyr utrolig masse for deg, som bor langt borte ? 


11 kommentarer

VINNERENE AV KONKURRANSEN BLEamaice.blogg@hotmail.com har sendt deg mail, så du må svare innen 3 dager. Eller så blir det omtrekking.Linn Brautaset, har kontaktet deg på facebook siden jeg kjenner deg. Og du må svare innen 3 dager eller så blir det trekt på nytt.


Kommer foresten snart en ny konkurranse, så det er bare og følge med. Så kanskje du er den heldige vinneren denne gangen.  


7 kommentarer

I kiss better..SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  


7 kommentarer

cafédateSIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC 

Var koslig i sentrum skal jeg si dere, kjøpte noen småting. Så jeg skal nok vise dere litt senere i dag. For jeg må ta bilder, so skal gjøres når jeg har postet dette. Snart kommer Karoline tilbake til meg igjen, og vi skal kose oss med godteri og sikkert noe på tv'en. Og vi kommer til og trekke vinneren av konkurransen( HER


Hva har du gjort idag, eller skal gjøre ? 


6 kommentarer

god morgen nå drar jeg på senteret


Canon 50mm 1:1.8 II    

God morgen solstråler, nå skal jeg bare hive på meg litt sminke så skal jeg gå til senteret hvor jeg skal møter Karoline. Så vi snakkest senere! 

TRYKK HER DA, SÅ SER DU NOE KULT !  :) 
 

Hva skal du ?  


13 kommentarer

51 av 366 § kanelsnurrer


Canon 50mm 1:1.8 II   

Nam, kanelsnurrene ble veldig gode. Så det er nok ikke så mange igjen tenker jeg. Karoline dro nettopp tilbake til besteforeldrene sine, men i morra blir det shopping på oss. Siden jeg ikke kunne dra idag.

Vi kommer og til og trekke vinnerene av konkurransen i morra, så om du vil bli med så kan du delta HER . Flere ganger du deltar, større sjangs for og vinne. 

Nå skal jeg snart legge meg, slik jeg ikke snur døgnet. Så alle får ha en fin kveld videre og såve godt! Jeg skal vertfall såve på alle de vakre og oppmuntrende kommentaren jeg har fått av dere idag. Tusen takk alle dere   

Har du noen planer for i morra ? 


9 kommentarer

Dream as you'll live forever, live as you'll die tomorrow!Canon 50mm 1:1.8 II   

Nå skal jeg og Karoline bake kanelsnurrer og kose oss. 
Hva skal du gjøre på ?  


12 kommentarer

Til alle dereCanon 50mm 1:1.8 II    

Blir så utrulig glad av alle kommentarene som har komt  i dag, så til dere har jeg denne konkurransen som du finner HER.  Kommer til og trekke vinnerene iløpet av uken, så følg med ! 

Hva skal du gjøre på idag ? 
Har du konkurranse så jeg kan delta på ? 


9 kommentarer

beyoncé, heat rush
Canon 50mm 1:1.8 II   

Jeg fikk den til jul, men har bare glømt av den. Fant den nå på rommet når jeg ryddet og luktet på den, nam sier jeg bare. Den var skikkelig god. Så skal du ha deg ny parfyme, så kjøp denne du vil ikke angre. 


Har du denne parfymen ? 
Hva slags parfyme er din favoritt? 


20 kommentarer

Hvis du smiler når ingen andre er til stede, da mener du det virkelig.

                                 
5 kommentarer

blogger for fult fra i morra kveld !

Har tatt en veldig rolig helg her på bloggen nå, og kommer tilbake for fult i morra kveld. Etter at jeg er hjemme fra moa, så kan jeg vise dere innkjøpene mine da. 


Denne premien fikk jeg med meg hjem etter lørdagens renn.

Noen som har lurt på når jeg avslutter konkurransen, det skjer nok i løp av uken. Men før jeg gjør det, må nok flere melde seg på. Som du kan gjøre HEER 

Hva har du gjort i helgen ? 
Noen som vil se innkjøpene ? 
 


Én kommentar

tar en rolig helg på bloggen

Fordi jeg har ikke tid til og blogge så myee, men jeg har jo konkurranse den finner du HER

//arkiv   Canon 50mm 1:1.8 II   
 


4 kommentarer

sliten


Canon 50mm 1:1.8 II   

Har jobbet etter skolen, så kom ikke hjem før nå. Må tjene meg noen kroner, siden jeg ikke har jobbet på lenge. Det er så utroli slitsomt etter en fredag og dra rett på jobb. Har tenkt og lage et innlegg på bloggen om alt fotoutstyret jeg har, og kanskje litt detaljer fra rommet mitt. Noen som vil ha det ?

Har du jobb ? 

Konkurransen min finner du HER ,om du vil delta !


4 kommentarer

konkurransen finner du herkonkurransen min me denne hæærlige premien finner du HEEEEEEEEEEEEEEEER :) 


2 kommentarer

hva skal du


Canon 50mm 1:1.8 II  

Drar snart på trening jeg, må være klar til helgen for da er det renn på hjemme bane. Så må jeg skrive ferdi musikk prosjektet, som skal inn i morra. Så det blir nok litt travel kveld for meg, men det går nok fint.
Er utrolig glad for alle som er innom bloggen min fortiden, og legger igjen søte kommentarer. Prøver og kommentere tilbake til alle, så det. Nå må jeg skifte, slik jeg rekker treningen. Vi bloggest senere søtinger . 

Hva skal du gjøre idag ? 


6 kommentarer

vinter bilderHva synest du om bildene ? 


8 kommentarer

46 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II 

Nå skal jeg legge meg, har pugget til naturfag prøve i hele kveld, og den bør gå bra nå. 

Hva har du gjort i  dag ?  


2 kommentarer

NY KONKURRANSE TIL DEREAVSLUTTET !!! 
Lykke til :)  


76 kommentarer

fin dag, noen som vil ha


Canon 50mm 1:1.8 II 

Skoledagen er ferdig, og de gjenstår bare 2 dager, 1 prøve og 1 innlevering før det er ferie. Den skal nytest utrolig mye,for etter ferien er det prøve eksamen, noe som de fleste har gruet seg til siden de startet i 8'ende klasse. Men det skal nok gå bra, om jeg ikke kommer opp i tysk eller engelsk. Mine to svakeste fag...

Nå skal jeg starte puggingen til prøven, slik jeg får et godt resultat. Det betyr mye, slik jeg kommer meg inn på media. Jeg må klare det, eller så har jeg ikke peiling på hva jeg skal gjøre.. Kommer nok til og grave meg ned da, har så lyst og lære så mye mer om foto. Alt jeg har lært og delt med dere har jeg gjort selv. Bruker kamera flere ganger for dagen og har utstyr til flere 1000 kroner. 

Kan hende jeg starter en ny konkurranse i kveld, følg med ! 

Har du mye og gjøre før ferien kommer ?

Hva har du søkt til neste skole år ?  


6 kommentarer

45 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II

Føler jeg kan endel til prøven nå, så det skal nok gå bra. Ingenting er kjedligere en og pugge til prøve, når du føler at du har så mye du skulle ha gjort. Men vinterferien er her snart, og den skal nytest.

Har du prøve i morra ? 
Er du like klar for ferie som meg? 


5 kommentarer

hos bestemorCanon 50mm 1:1.8 II

Nå skal det puggest til prøve, så gøy.

Hva gjør du på ikveld ?  


3 kommentarer

happy valentine til degCanon 50mm 1:1.8 II

True friends are never apart! Maybe in distance, but never in heart! 

Har du fått noen fine kort i dag da ?  Jeg fikk et helt uventet et i går, av min bestevennine Karoline. Hun bor noen timer vekk fra meg, og jeg ante ingenting. Før pappa kom og slengte det på sengen min. Ble så glad, at det kom noen tårer. Og hun kommer nå i vinterferien på besøk til meg, klare ikke og vente. Vi skal nok ta masse bilder, og ikke minst skal vi ta bilder av hverandre. Så da kommer det nok et innlegg om hvem jeg er. Til dere som ikke hvet det.  

Hvor mange kort har du fått ? 4 kommentarer

44 av 366Canon 50mm 1:1.8 II  

Er snart ferdig med musikkprosjektet, så tror jeg legger meg ganske snart. Lang skoledag i vente, så tror det er lurt og såve litt ekstra i natt.

Har dere lange skoledager ?  


8 kommentarer

roser
Canon 50mm 1:1.8 II  

Koser meg virkelig nå, skriver musikk prosjekt .

Hva gjør du på ?  


10 kommentarer

VINNER AV KONKURRANSEN BLEE

Hannah Marie Skjeret, og du får dekselet i posten i løp av uka. Gratulerer så mye til deg. Dekslet hun ville ha finner du HER .

                                        Til dere andre, det kommer ny konkurranse iløpet av uken. Noen som er gira ? 


6 kommentarer

nam,kaker
Canon 50mm 1:1.8 II   

Hjemme etter en laang skoledag, og det første jeg gjor var og ta meg litt kake. Noe som jeg fortjente. Idag skal jeg gjøre en del lekser og starte puggingen til norsk og naturfagsprøvene som vi har denne uken . Og konkurransen avsluttest .

Hva skal du gjøre idag ?  


12 kommentarer

KONKURRANSEN AVSLUTTES KLOKKEN 18.00


 


Ingen kommentarer

skole blogging, bad girl


Canon 50mm 1:1.8 II   

Nå fikk jeg lyst på brus..


2 kommentarer

43 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II  

Sykt mett på kaker nå, følest ut som jeg skal sprekke. Konkurransen min avsluttest i morra, så har du lyst og bli me så se HER.

Har du spist kake i dag ? 6 kommentarer

hvorfor ?


Canon 50mm 1:1.8 II  

Hvorfor er helgen så raskt over ? Hvorfor går tiden så fort ? Hvorfor er det skole i morra? Hvorfor ? 

Drar snart til bestemor for og spise kaker, halla feita. Kamerat blir med, så vi får se hva jeg kan vise dere etterpå. Og pappa har jo bursdag, så gratulerer med dagen igjen pappa <3  


3 kommentarer

42 av 366Canon 50mm 1:1.8 II   


Én kommentar

sorry for dårlig blogging men..


Canon 50mm 1:1.8 II    

Sorry for dårling blogging igår men jeg dro rett til hallvar etter skolen. Og når jeg kom hjelm, fant jeg sengen med en gang. Har hatt en sykt travel uke, og den som kommer bli ikke noe bedre. Så bloggingen blir ikke på topp, men jeg skal gjøre mitt beste. Nå skal jeg rydde rommet og bytte på sengen. Så skal jeg slappe av resten av dagen, slik jeg er klar til et lite skirenn i morra. 

Hva har du gjort i det siste ? 
Har du det travelt ? 


Én kommentar

40 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II   


4 kommentarer

fjord 1


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Drar snart på trening, og når jeg kommer hjem skal jeg pugge gloser. Så bloggingen blir litt dårlig i dag.
Men har du noen tips til hva jeg kan blogge om ? Noe dere savner her på bloggen? 

Konkurransen min finner du HER, og avsluttest på Mandag. Én kommentar

39 av 366


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  


2 kommentarer

søte sigrid


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

 Bloggen til denne søte jenten finner du HER

  Hva skal du gjøre på idag ? 


Én kommentar

38 av 366


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  


2 kommentarer

oj, her var det ikke snø neiSIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  

Denne store steinblokken fant jeg, når jeg ventet på fergen i helgen. Og det var ikke snø på den.

Har dere snø ?
 


2 kommentarer

denne er til stor hjelp om sommeren


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Nå kaster  jeg i meg mat, før jeg drar  til skisentere. Der skal jeg ha skikurs for en liten jente ? tror jeg det var. Og jeg frår jo penger for det, så det er null stress. Så blogger ikke før sener, om jeg ikke finner noen som kan poste en forhandsskrevet innlegg.

Liker du å stå på ski ?


Konkurransen min finner du HER ! 
 Én kommentar

37 av 366


 Canon 50mm 1:1.8 II  

Ingenting er bedre en et stykke brownies til kveldsmat. 

Noen som vil ha brownies nå ? 


4 kommentarer

under månenSIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC 

Hva synest du om bildet ? 


4 kommentarer

fuglen


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Denne søte skapningen drev og fløy frem for bilden vår når vi venten på fergen til ene rennet jeg var på i helgen, så hvorfor ikke ta bilde av den ? Planen min i dag er og gjøre masse lekser og jobbe med prosjektene vi har. Så skal jeg blogge for dere ! Men om jeg skal de, må dere melde dere på konkurransen min, som du finner HER. Den varer en uke til, før jeg avslutter den og starter en ny! 

Hva synest du om bildet ?
Har du mye og gjøre på skolen for tiden ?
Hva skal du idag ?  


7 kommentarer

deksel fra teleportalen og jeg har konkurranse
Dette dekselet fikk jeg med teleportalen fordi over 25 stykker har meldt seg på konkurransen min. Den avsluttest neste mandag, så om flere blir med har jeg ny konkurranse her ganske så snart. 

KONKURRANSEN FINNER DU HEER


Ingen kommentarer

36 av 366


CANON EOS 550D

Orket desverre ikke å ta noe nytt bilde, så da ble de til at jeg edigerte et for dere. Programmene jeg brukte var picasa og pixlr.com (retro vintage)!
Men nå skal jeg runde av atter en fantastisk helg, så da avslutter jeg med å ønske dere en fin kommende uke!

Bruker du å redigere bildene dine,
og hvilke program bruker du?
Og til slutt, hva synest du om bilde?

- Karoline


Én kommentar

Converse love
CANON EOS 550D

Beklager lite blogging av meg denne helgen, men er ikke så lett å skrive med bare en hånd. Er en uke til jeg skal ta stingene i hånden, så neste gang jeg blir gjestebligger her, så blir det både lettere å ta bilder og til å skrive. Så dere får bare nyte resten av helgen!

- Karoline5 kommentarer

35 av 366


CANON EOS 550D

Grunnen til sen og lite blogging, er fordui Guro er opptatt med renn i helgen og har ikke tid til å ta bilder, og jeg er litt hemmet fortiden, nyoperert og har tykk bandasje! Så dette blir det eneste innlegget i dag, så skal jeg prøve to i morgen!

I dag har jeg bare slappet av for det meste, men har hatt taco besøk av farmor, og nå i kveld kommer jentene på brownies, spill og jentekos! Så dere får ha en fin kveld videre!!

Hva har du gjort i dag?
Og hvordan skal du tilbringe lørdagskvelden din?

- Karoline


2 kommentarer

KONKURRANSE


Ingen kommentarer

Chiiillaan hos bestemor

Jaa, du leste rett jeg chiller hos bestemor. Og jeg tenkte på dere søte lesere, som ikke får noen oppdatering fra meeg. Siden jeg er så kjekk og snill, lastet jeg ned blogg appen på min søte lille telefon. Sliik jeg får blogge til dere.

Hva gjør du på ?
Har du lastet ned blogg.no på din telefon ?


2 kommentarer

33 av 366


 Canon 50mm 1:1.8 II 

Nam, som jeg skrev i forge innlegg så dro jeg tidlig hjem fra skolen fordi jeg ikke var i form. Så jeg tok og lagde denne gode pizzaen til middag.

Noen som vil ha pizza nå?

Husk konkurransen som du finner HER !!
 


6 kommentarer

dro hjem


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Dro hjem fra skolen i dag, fordi jeg hadde så vondt i hode og litt små kvalm. Har igrunnen hvert sykt sliten de siste ukene. Håper formen blir 100% igjen ganske snart, er lei av dette her nå. Men når jeg kom hjem så var jeg flink jente og ryddet romme mitt, så nå kan jeg gå der inne igjen.

 Husk konkurransen min, du finner den  HEER 


Har du vært syk i det siste ? 
Har du deltat på konkurransen ?  


6 kommentarer

31 & 32 av 366 Canon 50mm 1:1.8 II

Nå må jeg lese litt mer til prøven før jeg legger meg. God natt søte lesere
  

 


3 kommentarer

Januar i bilder


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC    &     Canon 50mm 1:1.8 II  er brukt på desse bildene.

Hva synest du om bildene ? 

HUSK KONKURRANSEN HER! 


6 kommentarer

rolig dag for meg + konkurranse


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Så var denne skole dagen ferdi, og det nærmer seg helgen wehu. Idag skal jeg bare pugge til en prøve vi har i morra og rydde rommet om jeg gidder . Blir en rolig dag for meg, for og si de slik noe som er deeilig. Men vi bloggest senere, mine søte lesere :* 

Men husk konkurransen min som du finner HER !! 


5 kommentarer
hits