vakkert + husk konkurransen


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Nå er jeg så trøtt at jeg skal legge meg så snart jeg er ferdi og skrive dette her. 366 bilde fra i dag kommer i morra, fordi jeg sovner snart. Men siden du først er innom bloggen, så bli med på konkurransen min som du finner HER!!! . Om flere en 30 blir med på denne , kommer det en til konkurranse til ganske snart. Premien venter bare på og komme hjem til deg !

Hva har du gjort idag ?
Er du sliten for tiden ?
Har du konkurranse på bloggen din ?  


3 kommentarer

en dag med dårlig tid + konkurranse


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Idag har jeg dårlig tid, fordi jeg skal spise, trene, gjøre lekser og legge meg før klokken blir 12. Meen nå må jeg gå for og spise, så vi bloggest senere.

HUSK KONKURRANSEN MIN HER !  


Én kommentar

30 av 366 og konkurranse


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  

KONKURRANSEN FINNER DU HER, BLI MED ! 


Ingen kommentarer

NÅ HAR JEG KONKURRANSE

Det du må gjøre for og vinne favoritt dekselet fra Teleportalen.no er 

1: Like facebook siden til teleportalen, som du finner HER  
2: Gå inn på nett siden HER , og dele favorittdekselet ditt på facebook. 
3: Like facebooks siden min og muligheten er større til at du vinner, den finner du HER


Alle kan delta, men har du ikke blogg. Må du skrive e-post adresse, slik jeg får tak i deg om du vinner.


Etter du har gjort dette, skriver du linken til dekselt du har lyst på i kommentarfelter og at du er med! Lykke til ! :)

 
 
                                           

                                      


38 kommentarer

måtte bytte til det gamle designet

Ja, hele blogg.no er jo klikket me sann photobucket.. Men når jeg får til og fikse det designe jeg hadde før dette uten slikt tull, kommer det tilbake. 

Når jeg kom hjem i går, måtte jeg starte med og se over det jeg hadde matteprøve om idag. Er så typisk med prøve på mandager.. Blogger for fult fra i kveld. Nå venter et bombet rom på meg.. 


Hadde du prøve i dag ?
Klikker blogg.no med deg ?  


Ingen kommentarer

Runder av en fantastisk fin helg, på en avslappet måte


CANON EOS 550D

Avrunder en så fantastisk helg fyllt med så mange herlige mennesker og helt fantastisk vær, med å slappe av på sengen med å lese det nyeste mag-bladet, før det er på igjen med en lang skole uke. Har heldigvis ingen prøver denne uken, har bare en innlevering, ufattelig godt å tenke på! Dette blir siste innlegget mitt på noen dager, for nå er Guro hjemme igjen, og er det noe jeg ikke tviler på, så er det at hun har med seg sykt mange fine bilder hjem fra hytteturen som hun vil dele med oss! Men det blir nok ikke siste gang dere hører fra meg på denne bloggen, så dere må ha det fin enn så lenge!

Hvordan har helgen din vert, og hva skal du til uken?
Gleder du deg til å høre om hvordan Guro hadde det?

- KarolineÉn kommentar

29 av 366


CANON EOS 550D 

Mmm, dagens fangst etter en lag og fin dag fremme i skiløypene! Nå skal resten av kvelden nytset med søte cupcakes og familie hygge!!

Hva har du gjort på i dag?
Og hva synest du om bildene?

- Karoline


6 kommentarer

28 av 366

Samsung Wave s8500

I dag har jeg rett å slett ikke hatt tid til å blogge for Guro, håper hun tillgir meg for det! Ble vekt av en venninne som ringte å lurte på om jeg ville bli med på slalom. Så da var det bare å stå opp, så ble jeg med mamma på butikken en tur, så var det rett hjem og skifte, så var jeg noen timer på slalom med to herlige tupper! Og når jeg kom hjem så fikk vi besøk av besteforeldrene mine fra volda, så da har jeg hatt familie kveld og har ikke sett dataen min før i 23 tiden! Så blekager for null blogging før nå! Skal prøve å få til innlegg litt tidligere i morgen, selv om jeg har foto oppdrag på et sonerenn, men jeg rekker kanskje et innlegg både før og etter jeg skal på det rennet!
Håper dere alle har hatt en super lørdag (det har jeg), og får en fin lørdag videre!

Hva har du gjort på i dag?
Slalom kanskje?

- Karoline


Én kommentar

27 av 366


CANON EOS 550D + 70-300mm 1:4 - 5.6

I dag tror jeg det bare blir dette innlegget på bloggen, for jeg er ikke helt i form til å ta bilder og har ikke ork til alt, og Guro har nå reist på hyttetur med kjærsten og familien! Men skal få til litt mere blogging i morgen, må nesten holde løftene mine til Guro!  Skal ikke skrive så mye userriøst i dette innlegget, så dere får ha en forsatt fin fredagskveld og god helg til dere alle!

Hva har du gjort på i dag?
Og hva skal du gjøre i helgen?

- Karoline2 kommentarer

26 av 366


CANON EOS 550D + 70-300mm 1:4 - 5.6

Bedre sent enn aldri! Er det ikke det de sier? Guro har hatt mye å gjøre i dag, og det samme har jeg, så ingen av oss har hatt tid til å blogge noe, og jeg har igrunn ikke tid til det nå heller, men alt for en søtnos som Guro! Dere vet det sikkert allerede, men det blir iallefall jeg som blogger for Guro i helgen, siden hun skal på hyttetur med kjærsten! Så håper Guro får en super helg, så kommer hun nok hjem med mange fine bilder som hun vil dele med sine herlige lesere, jeg gleder meg vertfall allerede! Dette bildet ble forresten tatt da jeg var på nordlystur med pappa på tirsdags kvelden! Håper dere alle får en riktig god natt og super morgendag!!

Hva synes du om bildet?
Og hva skal du gjøre i helgen?

- Karoline


2 kommentarer

Gratulere med dagen til degCanon 50mm 1:1.8 II  

Ingrid har bursdag idag, så gratulere så mye med dagen til deg. Dette bilde tok jeg mandag på skolen. Og tenkte jeg kunne vente med og poste det til i dag. Håper dagen har vært super for deg. 

Gratuler Ingrid med dagen du og, i kommentar feltet så blir hun kjempe glad.
 


2 kommentarer

snart helg


Jeg er virkelig klar for helg nå, er så sliten og trøtt etter en ganske stressende uke på skolen. Så det blir utroli deili å gå ut av skolen i morra og si HELG♥♥  Jeg skal på hytte tur hele helgen, meeen ikke bli lei deg for det. Karoline blogger for meg, hva skulle jeg ha gjort uten henne♥♥ ??  Nå er det snart middag, før jeg drar avsted til uken's siste trening. Vi bloggest senere♥♥


 Hva skal du gjøre idag og i helgen ? 


2 kommentarer

25 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II 

Har gjort lekser siden jeg kom hjem, så nå venter sengen min på meg. God Natt :) 


Én kommentar

Nordlys er noe av det vakreste man kan se på
CANON EOS 550D + 70-300mm 1:4 - 5.6 + stativ

Kunne ikke fått en finere slutt på gårsdagen sier bare jeg! Var først ute å gikk ski sammen med pappa, og var bevisste med at lyset slokken klokken 23.00, og da var vi forsatt i løypene, unna lyset fra husene, så vi kunne se nordlyset. Først var pappa usikker på om det bare var himmelen eller om det faktisk var nordlyset, så vi for ned til bilen igjen. Plutselig så jeg noen lyse striper på himmelen og spurte pappa, er ikke det nordlys da. Det var det. Så da kjørte vi på hin siden av elven ( i dalen), for der er det mørkt og ingen forstyrrelser av lys fra hus, så det var en perfekt plass å ta bilder på! For meg var det som å danse med mine kjære i himmelen, og det var selvsagt helt fantastisk å se på!

Så du nordlyset i går? 4 kommentarer

et lite pip fra meg


Canon 50mm 1:1.8 II 

Blir så sur, jeg har nettopp svart på hele spørsmålsrunden.. Men så ble de plutselig borte, arg.. Så svarene kommer ikke i dag, men skal se om jeg rekker og vurdere en blogg før jeg legger meg. Får nå er det snart middag, så skal jeg på trening og er ikkje hjemme før 21.30 tiden. Da venter litt lekser på meg, før jeg kan dele dagens bilde og legge meg.

Har du lyst til og bli vurdert ? Meld deg på HER NÅ


5 kommentarer

24 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II  


4 kommentarer

flere blider fra fotoshooten + noe jeg må si dere..

Canon 50mm 1:1.8 II   

Jeg har et valg og ta, om jeg skal slutte og blogge eller blogge når jeg føler for det. Nå føler jeg at bloggingen har blitt et stress i det siste, jeg går altså siste året på ungdomsskolen og som alle andre vil jeg gå ut med et bra snitt. Slik jeg kommer meg inn på Media til høsten. Denne uken har vi sykt mye og gjøre på skolen, for neste uke skal studenter ta over skolen i 3 uker. Og alle lærerene reiser en uke til utlandet + de skal på kurs. Så denne uken har vi masse prøver og stiler osv.. 

MEN jeg kommer nok ikkje til og slutte med og ta bilder, for det er noe jeg har blit sykt glad i, etter jeg fikk mitt første speilrefleks kamera i konfirmasjonen min av mamma og pappa ♥♥ 

Men nå har jeg brukt snart 1 time på og redigere bildene og skrive dette til dere, og jeg har tenkt mye på hva jeg skal gjøre.

Så nå spør jeg dere:

Hva mener du jeg skal gjøre ?

Vil dere kommentere mer, slik jeg får blogglysten tilbake?
Hva skal jeg blogge om? 

HJELP MEG!!


4 kommentarer

vurderer og slette bloggen

hva mener dere ? 


6 kommentarer

bloggfri dag, bloggest i morraaaaa

tar blogg fri, karoline blogger sikkert for meg.. Humøret er ikke på topp 


Én kommentar

23 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II  

Nå skal jeg snart legge meg og lese i boken min, må lese litt så jeg ikke har så mye å ta igjen senere. For vi skal levere et særemne om boken rett etter vinterferien. 

Skal du levere et særemne nå snart ? 
 

GOD NATT 


3 kommentarer

en liten titt på photoshooten av Nathalie og NatalieCanon 50mm 1:1.8 II   

Hva synest du om bildene ? 
Skal jeg legge ut noen til ? 

Jeg MÅ øve til prøve nå, så vi bloggest etter det.


2 kommentarer

noen bilder fra MoldeSIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC   

Hva synest du om bildene ?

Har hatt en liten photoshoot på skolen og en etter skolen idag, så har litt å vise dere. Og jeg skal svare på spørsmålsrunden. Men først venter leksene, så dere hører fra meg etter det. 

Hva skal du idag ?4 kommentarer

22 av 366


CANON EOS 550D + 70-300mm 1:4 - 5.6


3 kommentarer

Noen som er gira på konkurranse?Først må jeg bare si at nå blogger jeg et innlegg Guro sa jeg skulle lage for henne! Og jeg regner med dere har skjønt det på overskriften og bildet. Iallefall, Guro har blitt sponset av iutstyr.no  og teleportalen. no, så da er det bare å følge med på bloggen hennes utover i noen dager. Vet ikke om hun skal ha en eller to konkurranser, men det kommer iallefall mer info etter hvart og en konkurranse på mandag eller tirsdag. So stay tuned!!

Noen som gleder seg til å kunne vinne flotte ting på denne flotte bloggen?

- Karoline


3 kommentarer

drar i bakken jeg nå


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC   

Nå drar jeg i bakken, for å kjøpre kretsmesterskap. Blogger ikke før jeg er hjemme sent i kveld. 

Ønsk meg lykke til da

Hva skal du idag ?


Ingen kommentarer

jeg blogger fra molde, se så fint her er


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  

Har det helt supert jeg, koser meg. Og jeg gleder meg til og dele flere bilder med dere, når jeg kommer hjem i morra. Om jeg orker skal jeg svare på spørsmålsrunden som du finner HER , så lurer du på noe så spør meg. Og om du har lyst til og få en bloggvurdering så kan du meld deg på HER.

Karoline vil fortelle dere noe i morra, så jeg tror dere blir glade for. Om dere liker fansiden min på facebook HER, så finner dere det ut! 

Hva synest du om bilde ?
Liker du facebook siden min ? 


Én kommentar

21 av 366


CANON EOS 550D 

Nå skal jeg spise god mat med familien og sener bilr det kose kveld med en herlig gjeng venner. Bildet ble tatt da jeg var i bursdagselskap til en venninnne igår, men jeg sier likevell skål for lørdagskvelder! Håper dere alle får en super lørdagskveld!

Hva skal du gjøre i kveld?

- Karoline


2 kommentarer

Sol fyllt og fin lørdag


CANON EOS 550D + 70-300mm 1:4 - 5.6

Lørdagen min har så langt vert ganske avslappende og fin. Som dere ser så har jeg vert ute å tatt bilder i solen og kost meg ute en stund! Og siden jeg skal vere gjesteblogger for Guro i helgen, menst hun er på Molde på renn, så tenkte jeg like gjerne at jeg kunne dele noen av bildene jeg tok ute med alle dere fine lesere som Guro har! Jeg krysser vertfall for et bra resultat for Guro, det må dere også gjøre! 

Ellers i dag så skal jeg ut å gå meg en tur med mine herlige venninnener, og i kveld blir det familiekos og norske atraksjoner! Jeg bor da i Valldal, og Linda Eide skal i dagens episode vere i Valldal, så annbefaler å se, og ikke minst komme på besøk til Valldal! Jeg skal iallefall kose meg i dag, og håper dere alle får en super lørdag ellers!

Bruker du å se på norske atraksjoner?
Hva har du gjort så langt i dag, og hva skal du i kveld?

- Karoline
4 kommentarer

20 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II  


3 kommentarer

vinter
Canon 50mm 1:1.8 II   

HUSK OG MELD DEG PÅ BLOGGVURDERINGEN  HER OG STILLE MEG SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN HER


3 kommentarer

to gode venner


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  

Er ikke 100% frisk enda, så bloggingen blir ikke så bra idag. Og i morra reiser jeg til molde og blir der hele helgen, så karoline blogger for meg. 

Er du syk ? 
Hva skal du gjøre i helgen? 

MELD DEG PÅ VURDERINGSRUNDEN HER NÅ!  


4 kommentarer

NY VURDERINGSRUNDE, BLI MED !
9 kommentarer

19 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II    


Én kommentar

en dag i prøve verden


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC 

Har samfunsfag prøve i 3 kapittel i morra, så jeg skal lese i hele dag, men først er det middag. Husk spørsmålsrunden jeg har HER , svarer kanskje i kveld om jeg husker det meste til prøven. Skal og en tur ut å ta noen bilder av den nye snøen som har kommet. 

Hva skal du gjøre idag?
Har du slike prøver over flere kapittel? 
Har du fått snø der du bor? 

 


11 kommentarer

18 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II   

Skal fortelle dere at dette frister sykt akkurat nå. Men så flink som jeg er har jeg godteri streik, å jeg hater det. 

Når jeg kom hjem fra trening og logget inn på blogg.no, ble jeg så gla for alle spørsmålene jeg har fått på spørsmålsrunden til nå. Fortsett og spør meg mange spørsmål HER. Og dere er veldig flinke til å legge igjen kommentarer fortiden, prøver og svare på alle.

Har du godteri streik ? 
 


7 kommentarer

spørsmålrunden har startet, hva lurer du på ?
15 kommentarer

kongler
SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC  


5 kommentarer

17 av 366


Canon
 50mm 1:1.8 II   

Blogg.no ville endelig funke igjen, så jeg fikk postet dette. I morra blir det litt dårlig me oppdateringer, fordi jeg har en travel dag. 
Hva skal du gjøre i morra?
Klikker blogg.no med deg ?  


9 kommentarer

vurdering av www.hannalanda.blogg.no


Trykk på headeren for og komme til bloggen!  

Design og Header: På denne bloggen er det og et ganske så enkelt og fint design. Men har ikke noen header, kanskje det kommer snart?

Bilde og Tekst: Hun legger ut bilder som hun tar, og skriver om hverdagen sin i bilder og tekst. Noe som gjør at bloggen ikke blir av den kjedlige typen.

Div om Hanna og bloggen: Hanna er en 15 år gammel jente frå rogaland.Tar bilder med Canon eos 450d og redigerer de litt. Har blogget en stund på denne bloggen. Hun har og en kjempe søt hund, som dere ser her:

// tatt fra bloggen hennes.

Blogger om :
Foto og hverdagen sin. 

Karakter: 4+

Hva synest du om vurderingen ? 

Har du sett bloggen til Hanna før ? 

blogg.no vil ikke funke så 17 av 366 kommer i morra:) 


3 kommentarer

her bor jeg, og elsker detSIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC 

Tar meg en tur på trening, siste blogg vurderingen kommer når jeg er hjemme.

Skal du trene idag ?
Hva trener du ?  


11 kommentarer

nytt design av IngvildFinner designe <<HER>>

Hva mener du om designe ? 


9 kommentarer

vurdering av www.sdmd.blogg.no


Trykk på headeren for og komme til bloggen! 

Design og Header: Er eit helt enkelt design, slik som jeg liker det. Headeren er noe du legger merke til, med en gang du trykker deg innom bloggen til søte Sunniva. Har egne bilder som hun har tatt. 

Bilder og Tekst :  Hun bruker kun egne bilder som er tatt med Canon eos 550D, og redigerer de litt, men ikke overdrevet. Hun er ganske flink med kamera og redigering, så dette må du ikke legge på hyllen. Jeg gleder meg faktisk til og klikke innom bloggen hennes, fordi hun innspirere meg til og ta bilder. Fordi hun er så flink.

Div om Sunniva og bloggen: Sunniva er 15 år gammel og på fritiden driver hun med fotografering og cheerleading. Har blogget på denne bloggen siden April 2010.

Blogger om: Mye, men mest foto.

Karakter: 5 

Har du lest bloggen til Sunniva ? 

Hva synest du om vurderingen ? 


4 kommentarer

i lokal avisen
Canon 50mm 1:1.8 II    


Jeg har fått bilde mitt på trykk i lokal avisen,GLEDE  


5 kommentarer

16 av 366SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC     


Én kommentar

facebook siden min finner du herTRYKK PÅ BILDE, SÅ KOMMER DU DIREKTE TIL FACEBOOK SIDEN MIN.


2 kommentarer

jeg skal prøve dette en gang!


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC     

Har du tenkt og prøve dette noen gang? 


7 kommentarer

skolen venter, og jeg har mye og dele med dere senere


SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC                               Modell : Søss

Jeg dro vist nok til Hallvar i går etter jeg postet det innlegge om at jeg skulle være flink blogger, så jeg fikk ikke blogget noe. Men etter skolen kommer det vurdering og masse bilder frå i går. 

Håper dere gleder dere, og at dere vil si deres mening om bildene.


Ingen kommentarer

"En shoppaholikers bekjennelser" og godis


CANON EOS 550D 

Som avsluttning på denne dagen, skal jeg sette meg som et slakt i kjellerstuen og kose meg med potetgull, sjokolade, ananasbrus og søndagsfilmen "En shoppaholikers bekjennelser" på FEM. Etterfulgt, så blir det vel å glatte håret, pakke gymbag (siden jeg går idrettslinjen, andre året) og legge seg å lade seg opp for en ny og knallhard skoleuke! 
Dere får iallefall ha en fin søndagskveld videre! 

Hva har du gjort på i dag? 
Og ser du "En shoppaholikers bekjennelser"?

-Karoline


Én kommentar

15 av 366SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC 


6 kommentarer

har tatt 214 fantastisk fine bilder idag


Canon 50mm 1:1.8 II   

Kom akkurat inn døren og venter nå på middag, før jeg skal legge ut mange fine bilder til dere. Kommer og en blogg vurdering senere.

Noen som gleder seg? 


2 kommentarer

nå er jeg på ski og koser meg


Canon 50mm 1:1.8 II      

Nå er jeg på ski og koser meg, og det er Karoline som poster dette for meg! Kommer en ny vurdering når jeg kommer hjem! 

Hva gjør du idag? 


Én kommentar

god natt fra meg


Canon 50mm 1:1.8 II   

God natt mine kjekke lesere, vi boggest i morra!  


3 kommentarer

vurdering av www.iaa1996.blogg.no


Trykk på headeren for og komme til bloggen! 


Design og Header : Er eit helt enkelt og fint design. Du klikker deg ikke ut av bloggen med en gang, fordi det ikke er et design med mye skarpe farger. Headeren hun har er og helt enkel med nydelige blider av seg selv. Jeg blir rett og slett gla av og se den fine headeren, hver gang jeg klikker meg inn. Design lager hun selv, og har mange gratis design som du finner HER .

Bilder og Tekst : Hun legger ut kjempe fine bilder, som hun tar med Canon eos 600D. Og hun er kjempe flink til det, noe Ingvild ikke bør slutte med. 

Div om Ingvild og bloggen : Hun har blogget siden juni 2010 på denne bloggen og blogger hver dag. Med flere innlegg, som gjør at flere vil følge med på hverdagen hennes. Jeg er vertfall innom flere ganger hver dag. Hun har og diagnosen ME (utmattelse syndrom), og er åpen om det. Står og på bloggen som egen kategori.

Blogger om : Mye foto, outfit, musikk, og hverdagene med ME.

Karakter : 5+


 Hva synest du om vurderingen ?
 Har du sett på bloggen til Ingvild før ?
 Hva skal jeg ha med på neste vurdering, som jeg ikke hadde med nå ?  


5 kommentarer

Slakkeste lørdagen på lenge


CANON EOS 550D  70-300mm  1:4  5.6

Dette er definitivt slakkeste lørdagen på lenge! Kunne sovet lengre, men skader ikke å stå opp litt tidligere enn man har gjort i juleferien! Men siden venninnene ikke er så lett å nå på mobilene sine, så har det blitt til at jeg har slappet av hjemme, både alene og nå er det familiekos med familien og farmor! Og det var da jeg var hjemme alene jeg tok desse bildene ovenfor! Det krydde av fugler rundt fugleburet våres i dag! Her er noen av blinkskuddene jeg fikk, etter min mening!

Hva har du gjort på i dag?
Og hva synest du om bildene?
 

- Karoline 


3 kommentarer

14 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II     

Første vurdering kommer snart, så følg med.


2 kommentarer

Vurdering til


//arkiv 

 Ingvild Aasheim, bloggen finner du <<HER>> 
Sunniva, bloggen finner du <<HER>>
Hanna, bloggen finner du <<HER>> 

Vurderingene kommer iløp av noen dager, så følg med !Ingen kommentarer

13 av 366


CANON EOS 550D 

Litt av en dag sier bare jeg! Skulle ha fagdag på Strandafjellet i dag, men det var overhodet ikke mulig. Så da ble det gjennomgåing av snøskred regler, etterfulgt av preppekurs og kurs om hvordan skred skjer (ute i hagelet)! Siden de ikke ble fjellet, ble jo de en kort skoledag, som vil si at jeg var hjemme klokken halv 1 i stede for klokken 4! Så nå skal jeg bare nyte resten av fredagskvelden med min fantastiske familie!
Dette bildet ble forresten tatt på skicafe i går! Folk er ute å går i langrennsløypen og er i akebakken og på klubbhuset er det kiosk! Ser virkelig frem til en slakk helg som dette, etter en sykt travel skoleuke fyllte med bare prøve lesing og prøver! Tar helg med meget god samvittighet!

Hva har du gjort på skolen i dag?
Bruker du å gå på ski, renne på ski eller begge deler?
 

- Karoline 


5 kommentarer

12 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II    

Jeg flytter vurderingen til i morgen, så du kan fortsatt melde deg på <<HER>> . Har vist litt mye lekser som må gjørest ! 


Har du mye lekser? 
Noen som er klar for helg eller ?  


2 kommentarer

en liten photoshoot av lille søstra mi

Canon 50mm 1:1.8 II   

Prøven jeg hadde i dag, gikk slik jeg trodde.. Men ny prøve og nye muligheter neste uke. Den skal jeg få veldig bra på. Noe som jeg må! Tok med lille søstra mi ut, når jeg kom hjem og tok noen bilder. Ble ganske så fornøgd, men jeg lurer veldig på hva du mener ?

Trekker 3 stykker som får en vurdering i kveld, så følg med! Om du ikke har meldt deg på, så gjør det <<HER>>


9 kommentarer

Kunne ikke vert mer lei og sliten for øyeblikket..


CANON EOS 550D

Etter å ha lest til prøver siden søndag, skal det virkelig bli godt å bli ferdig med geografiprøven i morgen! Hjernen og kroppen min er rett og slett helt utmattet. Så når jeg kommer hjem fra skolen skal jeg ha den mest avslappende kvelden med sesongstart av gossip girl og nyte en kopp kakao og en liten skål med mine favoritter i, synest at jeg selv fortjener det etter den innsatsen jeg har gjort siden vi begynnte på skolen igjen (3 prøver)!! 
Men nå må jeg desverre tilbake til lesingen, så dere får nyte bildet og kose dere videre i kveld!

Har du hatt mange prøver etter nyttår, og har du i morgen?

- Karoline


6 kommentarer

11 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II 


Én kommentar

naturfag meg her og naturfag meg der


Canon 50mm 1:1.8 II  

Vi har prøve i morgen om gen og arv i naturfag, noe som ikke er så lett. Derfor blir bloggingen ganske så svak i dag, men kommer 11 av 366 en gang i dag.

 Og jeg trekker vurderingen i morgen, så om du vil bli med så meld deg på <<HER>> . Om det er mange som blir med, trekker jeg flere som får en vurdering. Kanskje det blir deg ?? 

Har du tenkt og bli med på vurderingen ? 

Har du hatt slike teite prøver om gen og arv ? 


2 kommentarer

10 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II 

Har sett litt på musikk prosjektet vi skal ha, og har klart og bestemt meg om hva jeg skal gjøre. 

Har dere hatt slike prosjekt ? 

HUSK OG MELD DEG PÅ VURDERINGEN JEG SKAL HA <<HER>>  !!!


Én kommentar

vil du ha en vurdering?
23 kommentarer

jeeeg blogger ikveld, nå må jeg dra..


Ja jeg blogger senere, nå må jeg raske meg på trening. 

Har dere noen tips til hva jeg skal blogge om?
Hva skal du gjøre idag ?  


2 kommentarer

9 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II

Nå skal jeg lese litt i boken min, før jeg sovner! Har gjort lekser fra klokken va 19 til nå, så jeg er sykt trøtt.
God Natt :)


2 kommentarer

jeg er tilbakeCanon 50mm 1:1.8 II

Jeg kom hjem igår en gang etter klokken seks, og orket ikke og blogge fordi jeg var trøtt og sliten. Men Karoline var så super grei og fikset det for meg. Og helgen har vært super, noe jeg håper deres og har vært.

Jeg håper dere syntes Karoline var en flink gjesteblogger her på bloggen, menst jeg var ute i skibakken hele dagen. Hun kommer nok til og blogge til dere om 14 dager ca, for da er jeg på renn igjen. Håper dere syntest det var en grei løsning, isteden for at jeg ikke hadde blogget før nå!  

Hva har dere gjort i helgen?
Noen som er gira på en konkuranse snart eller ?  


4 kommentarer

8 av 366
CANON EOS 550D   

Dette blir mitt siste innlegg for denne gangen, kanskje dere ser mer fra meg en annen gang, hvem vet!
Guro er hjemme nå, men er sliten etter all resingen, så da ble de til at jeg blogget dette innlegget også, og i morgen er Guro tilbake igjen! 

Jeg er da akkurat ferdig å lese verdens fineste bok, Ida's dans, og kan ikke vente til å lese etterfølgeren "Etter dansen"! Tårene satt langt opp i halsen og ut i øyenkrokene på slutten av boken, aldri lest en mer rørende bok en denne! Jeg som hater å lese, annbefaler på aller høyeste nivå å lese den (både for dere som har leste den og ikke)!

Jeg vil forresten gratulere Guro med seier i helgen! Jeg visste du ville klare det!!

Har du lest Ida's dans? Hva synest du om den?

- Karoline
6 kommentarer

Spain, I see you soon


CANON EOS 550D  

Ahh, så jeg savner Spania! Dette bildet tok jeg under  comenius prosjektet da vi var i Alicante! Gleder meg til å reise tilbake til venninnene jeg har der igjen!

Har du vert i Spania/Alicante?

- Karoline


6 kommentarer

Nyter at jeg er hjemme alene!


CANON EOS 550D  

Som oveerskriften sier, så er jeg hjemme alene! Familien min er da på slalom, men jeg takken nei, og det fordi jeg er i trekket med skolen to ganger i uken i tre-fire måneder, og det er mer en nok for meg! Så da slapper jeg av med fyr i peisen, film på tv'n og god frukost! Og etterhvert må jeg desverre sette meg til å lese til prøve også (har prøve både onsdag og torsdag)!

Hva bruker du å gjøre når du er hjemme alene?

- Karoline 


3 kommentarer

7 av 366


CANON EOS 550D 

Som sikkert enkelte har merket kom de ingen 7 av 366 i går! Mye fordi jeg ikke hadde tid og fordi jeg glemte det! Men dette bildet tok jeg i går, for å bruke de til dette innlegget, så da poster jeg det nå! Håper dere liker bildet!

Bruker du å glemme ting du skal gjøre til tider?

-
  Karoline


4 kommentarer

Julen pakkes sammen, men vinteren er forsatt lang


CANON EOS 550D

Da er tiden kommen for å ta ned julen hjemme hos meg! De beste med julen er all julepynten vi tar frem og lager det koslig i hjemmet med, i tillegg til julematen og alt sprellet da (men det er jo ikke noe vi pakker ut og inn av esker da)! 

Ønsker forresten Guro lykke til på renn denne helgen! Selv om det bare er to i puljen din, vet jeg at hun kommer til å gjøre de best! Jeg krysser vertfall fingrene mine for henne!

Når skal dere pakke ned julen i hjemmet?
Tror du Guro vinner rennet(ene) i helgen?

- Karoline 


2 kommentarer

Vinteren er på vei til å bli kaldere og er forsatt lang, men er lov å drømme seg bort i blandtCANON EOS 550D   

Siden Guro bare blogger med bilder som hun tar selv, gjør jeg også det siden jeg er gjesteblogger for henne denne helgen. De to øverste er fra da jeg var i Spania uken etter høstferien på comenius prosjekt med 7 andre herlige fra mitt trinn på skolen, og de to nederste bildene er fra da jeg var to uker i Tyrkia i sommer! 
Sommeren kan virkelig ikke komme fort nok i år! Da blir de Spania igjen, jeg fyller 18 og jeg gleder meg sykt til været  blir varmere igjen! Men nok om det!

Dette ble et ganske sent innlegg, siden jeg sto i kiosk på nattcupen på Stranda (siden jeg spiller for Stranda), men det er bare å vere ops på at de kommer flere innlegg i morgen(i dag), for nå skal jeg legge meg! 

Hva synest du om bildene?
Er du vinter menneske eller sommer menneske som meg?


- Karoline 

 


5 kommentarer

6 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II

Jeg stresser idag, så Karoline tar nok over bloggingen til jeg er hjemme på Søndag. Ønsk meg lykke til da, så blir jeg glad.

Har du slike dager du ikke har tid til noe?  


13 kommentarer

idag kommer jeg til og stresse etter skolen


Canon 50mm 1:1.8 II

Reiser  som sakt bort i helgen på renn ,så idag er det den store pakke/ lage alt klart dagen. Kommer hvertfall til og oppdatere med bilde 6 av 366. Kanskje Karoline og blogger litt og, om hun har tid.  
Kjører du konkuranse i en sport? 


4 kommentarer

5 av 366


Canon 50mm 1:1.8 II

Jeg er nå hjemme fra trening og har faktisk gjort 2 matte oppgaver på rekord tid!Nå skal jeg snart legge meg, er sykt trøtt og sliten. 

 

Lurer du på hva som er på bilde ?
Hva synest du om at Karoline skal blogge for meg i helgen, når jeg er på skirenn ?


2 kommentarer

Stearinlys og øving til mattetentamen
CANON EOS 550D  


Mange lurer sikkert på hvorfor jeg skriver mattetentamen NÅ, rett etter jul.. det er rett og slett bare fordi jeg går da på VGS og det er et helt annet system der! Vi har noe som blir kallet fagdag på fredager, der vi bare har et fag hele dagen, som gir lærerene i sitt fag sjangs til å ha tentamen med oss, så dette blir de siste bildet fra meg i dag, men dere hører sikkert fra Guro igjen i kveld og i morgen før hun drar på samling! Ønsk oss begge lykke til!

Hva synest du om bildene?

- Karoline 


5 kommentarer

Vinteren er sykt kald, men fin


CANON EOS 550D 

Som dere ser på bildet, så er det ikke Guro som blogger, men en kjær venninne av henne! Jeg er da Karoline, og jeg skal vere gjesteblogger for Guro menst hun er på alpint samling i helgen! Håper dere liker bildet mitt og jeg ser frem til å dele fler av bildene mine til helgen med dere på denne herlige bloggen! 

Hva synest du om bildet?
Hva er din mening om vinteren?

- Karoline 

 


6 kommentarer

et av de første bildene


 Canon 50mm 1:1.8 II

Noen som har lyst på kake nå ? HEHE, men det er ikke mer igjen så det var synd! Skal på trening senere, så er litt usikker på hvor mye blogging det blir idag. Men det kommer bilde 5 av 366 før jeg legger meg.

BLOGKEEN & FACEBOOK 

Hva trener du ?
Skal du trene idag ?     


8 kommentarer

skolææ

CANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Drar på skolen jeg nå, håper dere får en fiin dag!

Hva skal du gjøre etter skolen ? 


8 kommentarer

4 av 366


CANON EOS 550D + Canon 50mm 1:1.8 II

Hadde blir glad om dere følgte meg på blogkeen << HER  >> eller  fanpagen på facebook <<HER>>


15 kommentarer

i pakken var dette
CANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Jeg er sååå lykkelig nå! Kan du tenke deg det kanskje?

Har du Canon 50mm 1:1.8 II ?
Har du kamera stativ? 22 kommentarer

se her da, jeg har fått pakke


CANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Lurer dere på hva det er ? Jeg viser det etter  jeg har gjort litt lekser og spist middag.
Hva tror du ? 


7 kommentarer

tannlege og skole imorgen..


CANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Har ikke så veldig lyst til og dra på skolen imorgen, men må man så må man. Skal og hente en pakke på postkontoret, så dere får vente i spenning på hva det er. Jeg gleder meg noe sykt vertfall. Snart skal jeg logge av datan og finne frem den nye boken jeg kjøpte igår. Har lest 10 sider i den, og jeg bare digger den.
Har du startet på skolen ?
Noen som lurer på hva jeg får i posten ? 


6 kommentarer

3 av 366


CANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Hva synest du om bilde 3 av 365  ? 


9 kommentarer

2011 del 3Det var altså del 3, tror ikke det kommer flere deler av 2011 fra meg. Men håper dere likte de tre som jeg har vist dere nå. Nå er det full fokus på 366 prosjektet som jeg har startet på, og håper dere vil fortsette og kommentere slik dere har gjort i det siste, jeg får så sykt mye blogglyst når jeg ser det!  

Hva  synest du om bildene ? 
5 kommentarer

2 av 366


CANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC 


12 kommentarer

2011 del 2
Kommer sikkert del 3 engang, hva synest du om bildene ? 


7 kommentarer

2011 del 1Noen bilder jeg har tatt i 2011, vil du jeg skal legge ut flere ? 

9 kommentarer

slik var min overgang fra 2011 til 2012 i bilderCANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

 Hvordan var din ? 
 


4 kommentarer

1 av 366CANON EOS 550D  + SIGMA 18-200 mm 1:3.5-6.3 DC

Håper dere hadde det fantastisk i natt, for det hadde jeg. Godt Nytt År , og håper dere vil følge bloggen min og kommentere masse. 


Én kommentar
hits