FOTO: PORTRETTER


3 kommentarer

FOTO: DONALD DUCK WINTERGAMES - HEMSEDALIngen kommentarer

FOTO: BIGJUMP KONKURRANSE 

Ingen kommentarer

FOTO : ENDER

Ingen kommentarer

FOTO: NYDELIG KVELD

              


Én kommentar

FOTO: PORTRETT AV GURO

Én kommentar

FOTO: EN SYKKEL


Hva synest du om bildene ? 


3 kommentarer

FOTO: BILDER FRA DE GAMLE HUSET

Hva synest du om bildene?


2 kommentarer

FOTO: LITEN TITT PÅ DAGENS BILDER


Modell: Adrienne 

Siden jeg går media på vgs, har vi 6 timer med foto hver fredag. Derfor tok jeg og noen i klassen turen til et kjempe gammelt hus i skogen.


Hva synest du om desse bildene? Vil du se flere ?  


Ingen kommentarer

FOTO: VÅR TEIKN


Hva synest du om bildene?


8 kommentarer

FOTO: EN FLYVENDE MUFFINS

Hva synest du om bildene? 


3 kommentarer

FOTO: NIGHT MOONHva synest du om bilete? 


4 kommentarer

FOTO: IS PÅ ELVENHva synest du om bildene?


2 kommentarer

FOTO: ÅLESUND Hva synest du om bildene?


5 kommentarer

FOTO: KALDERE TIDERHva synest du om bilde? 


Én kommentar

FOTO: FOTOSTUDIOHva synest du om bildene?


3 kommentarer

FOTO: FROST


Hva synest du om bildene? 


5 kommentarer

FOTO: GODT NYTTÅR!

Godt nyttår, håper dette året blir fantastisk for deg! 


8 kommentarer

FOTO: FROSTHva synest du om bilde?


Én kommentar

FOTO: FOTOSTUDIO

Hva synest du om bildene? 

 


6 kommentarer

FOTO: SKIHva synest du om bildene?


2 kommentarer

FOTO: NOEN BILDER
Hva synest du om bildene?Ingen kommentarer

FOTO: ME, MYSELF AND I
3 kommentarer

FOTO: SNART ER VINTEREN HER

Ja, det stemmer nok det. Snart er den her og bobblejakken må på hver eneste dag, slik du ikke skal fryse. Men vinterne er koselig den, bare det ikke blir en trist og våt vinter. For det er ikke noe gøy. 

Gleder du deg til vinteren? 


4 kommentarer

FOTO: TO GLADE JENTEREndelig er det fredag igjen, og helgen her her. For meg blir det en jobb helg og er faktisk ferdig me første økt. Har brukt resten av kvelden på One Tree Hill og skal se noen episoder til før jeg hopper til sengs. Ønsker dere en fin kveld videre og god helg! 


3 kommentarer

FOTO: TO DETALJER FRA FLØTUREN

To bilder som jeg ble utrolig fornøyd, hva synest du ?


4 kommentarer

FOTO: UT MOT HAVETLitt flere bilder fra Flø turen på fredag! Jobber nå med en skole oppgave på adobe illustrator, så vi bloggest i morgen. Ha en fin dag videre!

Hva synest du om bildene? 


4 kommentarer

FOTO: FLØ EN NYDELIG PLASS


På fredag var hele fotoklassen på Flø. Der vi tok utrolig mange fine bilder, og jeg tok nesten 500 bilder. Var så mye å ta bilder av. Tenkte jeg skulle dele mange av de bildene med dere, iløpet av de nesten dagene. Har ikke blogget på noen dager nå, fordi jeg har hatt så mye å gjøre. Men jeg sier det igjen, jeg skal bli flinkere å blogge. Resten av denne dagen skal gå til å rydde ferdig rommet mitt, redigere mange av bildene, fotballtrening og en liten tur til Hallvar. Derfor ønsker jeg dere en fin dag videre! 

Hva synest du om bildene?


4 kommentarer

JEG LEVER OG ER NÅ TILBAKEMeg og Markus på juvass i går, før jeg dro hjem. 

Kom hjem i går kveld, og orket ikke å blogge da. Men jeg er nå hjemme etter noen hærlige dager i valldal og på juvass. Jeg skal pakke ut bagen min nå, så kommer besta og besten på middag. 
Ha en fin dag videre. 

Hva har du gjort på de siste dagene? 


4 kommentarer

FOTO: VALLDALS DETALJERI morgen går turen hjem, for å pakke om å dra videre til Juvass. For jeg skal på ski, weehu. Det kommer til å bli kjempe gøy, gleder meg mye. Men blir trist å dra fra bestejenta mi, men er heldigvis ikke lenge igjen til vi ses. Har vertfall hatt det kjempefint her! Og skal tilbake, uten tvil. Men nå skal vi se ferdig Farmen, før vi setter på en film og jeg må pakke tingene mine. Så ha en fin kveld videre, det skal vi! 

Hva har du gjort i dag? 


8 kommentarer

FOTO: NYDELIGE KAROLINEFor en nydelig jente!! Koser meg her i Valldal, en kjempefin plass. Planen for denne dagen er slappe av, bake oreokake og spise taco..  Vi tar det ganske så rolig me andre ord. Var en liten tur nede i sentrum isted. Der vi tok noen bilder og handlet litt på butikken. Vil ønske deg en nydelig dag videre!!

Hva skal du gjøre i dag?
Hva synest du om bildene?


7 kommentarer

FOTO: ENDELIG I VALLDAL

Er endelig i Valldal, etter en lang dag på jobben. Var bare hjemme en tur å spiste og pakket litt. Hoppet på bussen og var her i 19 tiden. Kan ikke beskrive hvor deilig de var å se en av de beste jentene mine. Nå sitter vi her og koser oss med litt godteri, og snakker for det meste. Håper du har hatt en fin dag, for det har jeg . 

Hva har du gjort i dag?


2 kommentarer

FOTO: EN IDRETT JEG BRENNER FORGleder meg skikkelig til snøen kommer og sklisesongen starter. Har en travel dag idag, så blogger ikke før i kveld. Ha en nydelig dag, så hører dere fra meg ganske snart. 

Hva skal du i dag? 


8 kommentarer

FOTO: NYDELIG FOTO VÆRDette bilete ble tatt til et prosjekt vi hadde på skolen denne uken. Siden jeg blogget isted har jeg ikke gjort så mye annet enn å sett et par episode one tree hill. Har startet på sesong 4 nå, og allerede sett ferdi cd 1. Har blitt helt hekta, så skal nok se noen episoder senere og. Det er en ting jeg vil takke dere for, og det er alle de fine kommentaren jeg har fått på de siste innleggene mine. Blir så utrolig glad av de. Vil ønske dere en fin kveld videre, for det skal jeg ha.

Hva skal du gjøre i kveld? 


10 kommentarer

FOTO: HØSTEN ER SÅ FIN

Føler jeg bare blogger med høstbilder, men det er jo bare det som er ute nå fortiden. Så har du noen idéer kom med det, så skal jeg prøve ut alt! I dag regner det som bare fy, derfor skal jeg lese ferdig boken min Etter danse av Gunnhild Corwin. En utrolig bra bok. Ha en fin dag videre!

Har du tips til hva jeg skal ta bilder av?
Hva skal du gjøre i dag? 


18 kommentarer

FOTO: ET NYDELIG STEDDette bilete er jeg veldig fornøyd med, det gir meg en skikkelig høstfølelse. 

I dag har jeg bare slappet av og baket boller. De ble sykt gode, så jeg skal spise boller til frokost i morgen.Hehe.  Ellers har jeg sett skal vi danse og koset meg med vaffler samen med familien min. Koslig lørdag med andre ord. Men nå skal jeg se ferdig god kveld norge, så vil dere nok høre fra meg i morgen igjen. Ha en strålende fin kveld videre! 

Hva har du gjort i dag? 


10 kommentarer

FOTO: VAKKRE DAGERSunnmøre er helt fantastisk på slike dager so dette. Men nå har jo det startet å regne igjen. Så får starte ferien inne, ihåp om at været skal bli fint igjen. 

Hva skal du bruke feiren på? 


10 kommentarer

FOTO: GURO OG GURO PÅ PHOTOSHOOTTenkte jeg kunne vise dere noen bilder som jeg tok av Guro, når vi var ute i skogen tidligere i dag. Kos dere videre i kveld, det skal jeg! 
 
Hva bilde likte dere best?
 


10 kommentarer

FOTO: UTE I SKOGEN

For en hærlig dag! Har brukt store deler av dagen ute, for å ta naturbilder. Som dere ser på bildene har vi hatt sol i dag, noe som gir meg en god start på høstferien som nettopp har startet. 
Ønsker dere en fantastisk fin helg og høstferie til de som har det!

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

FOTO: SUMMER PARADISEÅh, jeg har så lyst tilbake til vakre Kroatia når jeg ser på alle bildene jeg tok der i sommer. 

Hva synest du om bildene?
Har du lyst til syden, når du ser desse?


8 kommentarer

FOTO: I GIVE YOU A SMILEØver nå til matteprøven jeg har i morgen, så har ikke tid til å blogge noe mer en dette. Men håper du har hatt en fin dag, det har jeg! 


4 kommentarer

FOTO: MANGE HØST BILDER


Hva synest du om bildene? 


6 kommentarer

FOTO: KALDERE TIDERSitte nå å skriver et sykt teit engelsk essay. Har ikke peilig på hva jeg skal skrive, så jeg tenkte jeg kunne blogge litt for dere istede. Alså nå er det bare et par dager igjen til høstferien, og vi går mot kaldere tider. En tid som for meg betyr kalde og våte dager, ullundertøy, alpint utsyret på, og opp og ned bakken flest mulig ganger i løpet av en kveld/dag. En tid me mye stress og endel reising. Men jeg er fortsatt inne i en stor tenkeboble, skal jeg virkelig orke å satse et år til? Skal jeg legge konkurransen på hyllen? Hva skal jeg gjøre? Siden jeg mistet mye av forge sesong, har jeg nå ork til å fortsette?.. Men jeg klare ikke å legge det fra meg helder. Har drevet med det siden jeg kunne å gå. Og det er jo utrolig gøy. Vi får se hva som skjer, har mest troen på at jeg kjøre de rennene jeg vil. Slik som forge sesong.

Hva skal jeg gjøre?
Har du noen vanskelige valg? 


3 kommentarer

FOTO: HØST FØLELSEHar kommet i skikkeleg høst modus jeg nå, snart er jo høstferien her allerede. Men først, en skoleuke med mye å gjøre. Har faktisk ikke til til å blogge nå, bør lese litt til til prøven i morgen.

Ha en fin uke ! 


3 kommentarer

FOTO: SPEGLING

Ble så fornøyd me disse bildene!

Denne helger har gått til en koselig liten hyttetur fra fredag til mitt på dagen i går, da jeg måtte på jobb. Så brukte jeg resten va kvelden i går,  på å slappe av ilag med min mamma og pappa! Og i dag, går dagen til prøveøving, litt annet skolearbeid og fotballtrening i seks tiden en gang. Som sagt, jeg er ganske så opptatt nå før høstferien som starter neste fredag! Kan ikke vente, skal jobbe noen dager før jeg drar til min bestevennine Karoline. Vi bor desverre litt for langt i fra hverandre, så de skal bli så utrolig godt å se henne igjen nå. Hun kom hjem fra surfecamp i Portugal i går, så vi har veldig mye å snakke om begge to. Men nå skal jeg få fart på øvingen igjen, så hører dere nok fra meg sener i dag ! Ha en nydelig dag videre ! 

Hva synest du om bildene? 


3 kommentarer

Gjesteblogging


mine to søte classmates!!♥ 
Denne helgen er Guro på hyttetur, og da er jeg så heldig at jeg fikk lov å gjesteblogge her. Ha en fin helg alle sammen! 

Kleem fra Guro nr.2 ♥ 


Ingen kommentarer

FOTO: STRÅHeejååå! 
Nå er det Guro som gjesteblogger på Guro sin blogg. Vi holder på med ett foto prosjekt på skolen nå, og i den sammenhengen har jeg tatt dette bildet over her. Stoor bamseklem fra Guurooo ♥


4 kommentarer

dagene bare flyrDe siste dagene har jeg nesten ikke hatt tid til noe, som vil si at jeg har hatt noen hektiske dager på skolen. Men ser ut til at det vil roe seg litt ned nå, men neste uke blir full kjør igjen. Men har tatt mange bilder de siste dagene, som jeg kommer til å legge ut. Men vil ikke legge de ut her før jeg er ferdig med de på skolen. Så fredag, kommer det en haug med bilder til dere. 

I morgen har jeg en litt travel dag. Så kan ikke låve noe blogging, men skal prøve så godt jeg kan. Ha en fin uke videre! 


3 kommentarer

FOTO: Ut på turTok med meg Hallvar ut for å ta noen bildere på fredag. Her er da noe av resultatet, men er ikke så veldig fornøgd fordi vi var ute rett før det ble mørkt..

Hva synest du om bildene? 
Har du hatt en fin helg?


5 kommentarer

dagene kommer og dagene gårDenne uken har gått sykt fort, og jeg har sykt mye å gjøre. I går og i dag er det animation volda, en festival. Og siden jeg går media, har vi da undevisningen på festivalen. Så i dag starter det klokken 12 og har ikke peiling på når jeg er hjemme. 

Ha en fin dag!  


3 kommentarer

Jeg kan fly!

Denne dagen har gått til å ta mye bilder, noe som er kjempegøy. Det vil da si at jeg har mange bilder og vise dere, de neste dagene. Har brukt kvelden på å skrive litt på en norskstil, ikke at jeg har gjort så mye. Men det får jeg fortsette med i løpet av de neste dagene. Er igrunnen ganske så trøtt, så tror jeg avslutter her. 

Så får dere ha en fin kveld videre. 

Hva har du gjort i dag?


3 kommentarer

Foto: Måker
Idag har vi vært ute og tatt mange bilder. Onsdag er den beste dagen i uken, for vi har bare mediefag hele dagen. Noe som er kjempegøy. Men nå skal vi vise frem bildene, så dere høre fra meg senere i dag ! 

Ha en fin dag ! 

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

hjemme en tur, før jeg skal i selskapGratulere så mye med dagen, Maren! 

Vi vant kampen i går, så den lange kjøreturen vart kort når vi skulle hjem. Men nå er jeg bare hjemme for å snu og fikse litt små ting før jeg skal i bursdagselskap til denne hærlige jenta her. Så vi snakkest i kveld, jeg må dra.

Ha en strålende dag videre!

Hva skal du gjøre i dag?


Én kommentar

bortekampJeg har egentlig ikke tid til å blogge nå, for jeg skal på bortekamp. Så kanskje dere hører mer fra meg i kveld, vist ikke er jeg tilbake i morra. Ha en strålende fin kveld ! 

Spiller du kamp i dag? 


6 kommentarer

hjemme fra treningNå er jeg hjemme fra trening, det regnet nesten ikke under treningen. Noe som nesten er et sjokk, slik som det har regnet her på sunnmøre de siste ukene. I morgen har vi kort skoledag, noe som er utrolig deilig på mandager. Siden jeg bruker å spille fotballkamp hver mandag, er det et ekstra pluss, slik jeg har bedre tid til å gjøre meg klar før kampen. 

Nå skal jeg ta å pakke klar bagen jeg skal ha med på kamp, og se en episode one tree hill før jeg legger meg. Ønsker alle en fin kveld videre, så hører dere mer fra meg i morgen!

Hva har du gjort på i dag?
Spiller du fotball?


2 kommentarer

ny header og nytt designEndelig har jeg ny header og nytt design her på bloggen, er bare noen småting som må fiksest. Så snart er den 100% ferdig. Vil takke Stephan i klassen min, som har laget denne fine headeren til meg. Likte den utrolig godt. 

Hva synest du ? 


6 kommentarer

homemade shorts med naglerEndelig er jeg ferdig med shortsen, som jeg har fikset litt på. Ble ganske bra synest jeg, og den skal nok bli mye mer brukt nå. Planene mine for denne dager er fotballtrening og gjøre noen matte oppgaver, slik jeg slipper de etter kampen i morra. Jeg får vell bare sette igang med oppgaven, slik jeg kan se oth før trening. 

Ha en nydelig dag ! 

Hva synest du om shortsen?
Hva skal du gjøre i dag? 


7 kommentarer

new jeans from cubusKjøpte denne fine buksen til bare 199 på cubus i dag. De hadde mange fine farger, så om jeg liker den veldig godt kommer jeg til å kjøpe flere. Ellers så har jeg brukt dagen til å rydde rommet mitt og kleskape, ikke minst sett noen episoder one tree hill. 

Hva har du gjort i dag?


5 kommentarer

flette meg her og flette meg der

Jeg lever, har bare ikke hatt noe blogglyst i de siste. Men siden vi tok endel bilder på skolen i går, tenkte jeg at siden jeg er så snill kunne jeg dele de med dere.  Dere som leser bloggen til ADRIENNE eller følger meg på instagram (GUROOKK) har sikkert sett noen av desse bildene. Håper dere har de supert, det har jeg. 

Ha en strålende fin dag videre! 

Hva synest du om bildene? 
Har du langt hår?


6 kommentarer

FLERE UREDIGERTE BILDER FRA I GÅR

En travel helg i vente, jobb nå klokken to og jobb i morra klokken ti. Så i dag sto jeg opp 12 og har ryddet på rommet. Ikke minst byttet på sengen min, så jeg gledere meg til å legge meg. Det er noe av det beste som finst. Nå begynner tiden og gå fra meg, så jeg må nesten hoppe i jobbantrekket og dra. Ha en nydelig helg videre ! 

Hva synest du om bildene? 
Hva skal du gjøre i helgen? 5 kommentarer

FOTO: BAD HAIR DAYNei jeg har ikke extensions, det er nok mitt hår ja! Så slapp jeg noen spørmål om det. Dagen i dag har gått super fort, med 2 timer engelsk og 6 timer FOTO. Der vi var ute i gaten i ca 2 timer, og på klasserommet og snakket om bildene vi tok. Ser virkeleg fram til et år med FOTO ilag med den hærlige gjengen. Så skal jeg nå prøve og blogge 1 gang hver dag, JEG SKAL. Hår fått litt klager fra noen venner om at jeg ikke har blogget, jajaj nå er jeg her. Og skal prøve så godt jeg kan. Har faktisk tenkt meg ut og ta litt flere bilder nå, så vi bloggest senere. Ha en fin kveld videre!

Hva synest du om bildene? 
Har du hatt en super dag?4 kommentarer

BILDER FRA FØRSTE FORDJUPNINGSTIME I FOTO

Dagens oppdrag var 5 uredigerte bilder, så her er de! 

Hva synest du?


5 kommentarer

FOTO: SUMMER PARADISEJEG VIL TILBAKE NÅ! De to ukene i Kroatia gikk så sykt fort, drar lett tilbake uten noen problemer. 

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

FOTO: LOVE IS IN THE AIR
 
<3 

Dagen i dag har gått til kvalitetstid me min bestevennine Jannicke, og en hærlig fotballtrening. Nå er de avslappning og kvelds, før jeg legger meg til å lese litt i boka snømannen av  Jo Nesbø. Så kaller jo jobben klokken 8 i morra tidlig, så her blir det tidlig kveld. Ha en strålende kveld videre!  

Hva skal du gjøre på i morra? 


6 kommentarer

FOTO: CONVERSE FOR GUTTERJeg bare elsker gutter som bruker converse, synest det er så utrolig fint. Klarte faktisk og få Hallvar (kjærsten min) til å kjøpe seg mørke blå converse og han likte de!! Har hvite selv og vurderer å kjøpe flere, men har ikke peilig på hva slags farger jeg skal velge.

Har du converse ? 


9 kommentarer

FOTO: UT MOT HAVET MED GILDE GRILLPØLSERHahah, det siste bildet er skikkelig reklame for gilde grillpølser. Men er et kjempe kult bilde på mange måter. Så på stranden hadde vi med oss grillpølser. Fikk noen rare blikk av og til, men hva gjør man ikke for pølser !!

Hva synest du om bildene?


8 kommentarer

FOTO: BLOMSTER OG PALMERHar startet redigringen av ferie bildene mine, så nå kommer de i puljer. Skal bruke litt tid på å forhandsskrive noen innlegg til dere i morgen, så jeg er tilbake for fult. Kanskje jeg skal legge ut innkjøp også?? 

Hva synest du om bildene?


6 kommentarer

FOTO: HIMMELEN I KROATIA ER NYDELIGElsker virkelig desse bildene som jeg tok i Kroatia, når solen gikk ned ble himmelen nydelig. 

Hva synest du om bildene?


7 kommentarer

FOTO: HJEMME FRA KROATIA

Da er jeg hjemme igjen og er klar for å dele flere hundre bilder med dere. Håper dere har hatt en fin ferie, det har jeg! Er ganske trøtt og sliten nå, så jeg tror jeg bare legger meg rett etter handball kampen. Så hører dere mer fra meg i morra. God natt :) 

Har du hatt en fin ferie?


6 kommentarer

får ikke til å laste opp bilder her i fra kroatia

Får ikke til å laste opp bildene som jeg tar her i kroatia, så vi snakkest den 12-13 august ! ha en nydelig ferie viderer, det har vertfall jeg ! Er utrolig kjipt at nettet ikke skal funke så bra... Skal prøve på nytt igjen hver dag, så vi får se.. Snakkest !!


3 kommentarer

FOTO: YOLOAlle bildene er tatt fra bloggern Adrienne LINK !! Hun ligger faktisk på topp 100 over hele landet så sjekk ut bloggen hennes !! Derfor er de litt små til mitt design!

Som du ser på bildene var vi da på Brekkeheida, en fin tur for oss spreke mennesker. Tok noen YOLO bilder, og Adrienne tok helt av så om du vil se de, må du inn på bloggen hennes. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og fikse resten av pakkingen til sydenturen. Og se one tree hill, hehe. Ha en strålende kveld videre! 

Har du vært på fjellet i dag?
Synest om bildene?19 kommentarer

FOTO: STRESSGod morgen! Har vært en liten tur hos mine besteforeldre for å si hade til de. Og nå er jeg bare hjemme en liten tur, før jeg drar på Brekkeheida med Adrienne! Det er altså et lite fjell.. Men jeg må dra nå, en av oss tar med kamera, så de kommer nok noen bilder senere. Ha en fin dag!

Svarer på alle kommentarene jeg har fått de siste døgnet, når jeg kommer hjem ! 

Går du ofte på fjellet ?
Hva skal du gjøre i dag? 


8 kommentarer

FOTO: RABBITSAh, er de ikke nydelige? Mine små søte bolle kaniner, er det noe jeg kommer til å savne når jeg drar til Kroatia er de desse søte skapningene her. Selv om jeg er piss leid av å gi de mat hele tiden, så skal de nok ikke få dra fra meg. Men nå skal jeg se en episode one tree hill, før jeg sovner. God natt !

Har du dyr?
Hva synest du om bilde? 


17 kommentarer

FOTO: NEWDen nye toppen er fra Cubus.

Var en liten tur på senteret med mamma istad, slik jeg fikk kjøpt noe jeg trengte til syden. Og har vært på joggetur, derfor har jeg vått hår på bildene ovenfor. Har ikke noen planer for kvelden, så jeg få se hva jeg finner på. Ha en strålende kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?
Hva synest du om toppen? 


14 kommentarer

FOTO: FANTASTIK FIN HIMMEL
 


For en fin dag, håper at den blir slik frem til jeg reiser. Trenger et lite grunnlag med brunfarge, hehe. Men hva skal man si? Sunnmøre er bare helt fantastisk, med de høge og fine fjella. En ting er vertfall sikkert, jeg kommer ikke til å flytte her i fra. Nå skal jeg se noen episoder one tree hill, før jeg finner sengen! 

Har du vært på Sunnmøre før? 
Hva synest du om bildene ? 


13 kommentarer

FOTO: BEAUTIFUL DAY

For et hærlig vær vi har nå, har solet meg siden jeg kom hjem fra jobb. Er bare inne en liten tur for og blogge til dere. Vil takke dere for alle de fine kommentarene jeg har fått den siste tiden, det gir meg så mye blogg lyst ! Men jeg drar ut en tur og får tatt noen bilder, som jeg viser dere senere. Ha en strålende kveld ! 

Har dere strålende vær ?
Hva har du gjort i dag ? 


10 kommentarer

FOTO: UT PÅ TUR

Når du er ute på trimtur eller andre turer, ser du som regel mange motiver som du vil da bilde av. Derfor tok jeg meg en scooter tur, ditt jeg trener av og til slik jeg fikk ta en del bilder. Ble kjempe mange bra bilder, og de har jeg allerede postet her på bloggen. Skal ut på en ny runde i morra etter jobb, så skal nok få noen bra bilder da og. Håper virkelig det blir fint vær snart, er så møkk lei alt som heter regn at jeg snart spyr. Men vent nå litt, jeg drar jo til Kroatia på Lørdag LYKKE. Men nå må jeg nesten runde av her, har lite batteri igjen på macen og skal snart legge meg. Så dere får ha en fin kveld videre, så hører dere fra meg i morra. God natt ! 

Tar du mange bilder på slike turer ?
Har du husket og stille spørsmål til spørsmålsrunden ? Du finner den HER .


16 kommentarer

NY HEADER FRA LOTTEJeg kom over en blogg her for noen dager siden, hvor hun som har bloggen vil lage header til deg om du spør. Så jeg spurte jo, og de gikk ikke mange dagene før jeg fekk denne fine headeren tilbake på mail ! Du finner bloggen HER

Husk spørsmålsrunde min i innlegget under ! 
Hva synest du om headeren? 


13 kommentarer

HAR DU SPØRSMÅL, JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE

Tenkte jeg tok en spørsmålsrunde, så lurer du på noe så spør meg. 


 


5 kommentarer

FOTO: FIN OG LILLA

For et fantastisk vær vi har i dag og, REGN... Er så glad for at neste søndag ligger jeg rett ut på en solseng, og nyter livet. Men nå er klokken så mye, at jeg må dra ut på min hærlige jobbetur. Så jeg ønsker dere en strålende fin dag, selv om det er en trist dag for hele Norge.  We will never forget - 22.07.2011 !

Har dere bra vær?
Hva skal du gjøre i dag? 


7 kommentarer

FOTO: RECIPE FOR FRIENDSHIPElsker dette bilde, so henger på veggen hos Jannicke. I dag som i går, sitter vi her i den koslige hybelen hennes med hver vår data. Siden hun drar på Dana cup i morra, og jeg til syden på lørdag. Får vi ikke se hverandre på 3 uker, buhu.. Neida, de går nok bra! Siden jeg blogger, så får jo hun oppdatering på hvordan jeg har det. Men nå skal vi se på noe på tv´en, så ha en fin kveld videre ! 

Hva synest du om bilde?
Hva skal du gjøre resten av kvelden?


13 kommentarer

FOTO: PÅ TOPPEN AV FOSSENStartet dagen med to knekkebrød, før jeg dro ut på joggetur i regnet. Her snakker vi ikke om litt regn heller, det pøser ned. Så jeg kom hjem for ca en 45 minutter, og skal bruke dagen til å slappe av. Det må jo også til. Så det blir nok one tree hill og litt rydding. Er helt hekta på det, klarer ikke å gjøre noe annet en og se de hvert sekund jeg er ledig. Ha en strålende dag videre! 

Hva har du gjort i dag?
Regner det hos deg? 


20 kommentarer

DELTAR I FOTOKONKURANSE PÅ DENNE BLOGGEN

Har meldt meg på i en fotokonkuranse på denne bloggen HER, og det er desse bildene jeg vil delta med:Hva synest du om bildene? 
Har du meldt deg på? 


7 kommentarer

OUTFIT 20.07.2012Bukse og topp fra bikbok og sko fra converse. 

Ferdig med en hærlig joggetur, som gikk ganske så lett idag. Så føler formen begynner å komme seg. Tommel opp for det. Nå sitter jeg hos Jannicke og slapper av. Siden vi er skikkelige sosiale, sitter vi da men hver vår data. YOLO, men nå skal vi finne på noe, så ha en nydelig kveld videre. 

Hva synest du om outfiten min? 


17 kommentarer

FOTO: ER DE IKKE FINE?Tusentusen takk for alle de hærlige kommentarene jeg har fått de siste dagene. Det gjør meg så glad. Skal svare på alle senere idag. 

Endelig ferdi på jobb, og kan ta helg med et smil rundt munnen. Har slappet av og lest litt i boken min etter middagen, så nå skal jeg ut å jogge. Er ikke helt sikker på hvor lang runden min er, men tror den er ca 6 km. Skal også trene litt styrke når jeg kommer hjem. Tror kanskje jeg skal ta noen outfit bilder etter jeg har dysjet og fikset meg. Men nå får jeg dra, før det starter å pøse ned...

Hva har du gjort i dag? 
Skal du trene i kveld ?  


10 kommentarer

FOTO: STRÅ

Nå er det bare 9 dager igjen til Kroatia, nedtelling er viktig. Føler på meg at jeg bør starte pakkingen snart. Siden jeg skal være der i 2 uker må jeg tenke gjennom hva jeg har med, og ikke bare kaste det jeg tror jeg får bruk for i kofferten. Det bruker som oftest og ende slik, men denne gangen skal det ikke gjøre det. Og jeg gleder meg mye til å blogge til dere, menst jeg er der. Men nå bør jeg legge meg, slik jeg klarer å komme meg på jobb i morra.

Hva skal du i ferien ? 
Hørest de ikke bra ut, at jeg skal blogge til dere fra Kroatia?

Har du jobb?


5 kommentarer

FOTO: RUN WITH MEEr det noe jeg må gjøre hver dag, så er det å trene. Det er noe jeg har gjort siden jeg var liten, og kommer ikke til å slutte med det. Dagen blir liksom ikke det samme uten. Jeg er ganske så sikker på at det er mange av dere, som føler det samme. Siden jeg både spiller fotball og driver med alpint, må jeg halde meg i god form. Jeg er en slik person som lett tar meg en treningstur, isteden for en film og godteri.

Hvordan trener du?
Har du en idrett du brenner for?  


9 kommentarer

FOTO : BOUQUET OF FLOWERS

Har ikke gjort så veldig mye siden siste jeg blogget, bare slappet av ute i det fine været. Så tror at sengen roper på meg snart, skal en liten tur på jobb i morra. Før jeg skal sleike sol resten av dagen, er nemmelig bare 10 dager igjen til Kroatia. 

Hva har du gjort på i dag? 


7 kommentarer

OUTFIT 18.07.12Alt jeg har på meg er fra Bikbok ! 

I dag startet dagen med en pakke i posten, altså en fjernkontroll til kameraet mitt! Bestilte den fra netonnet på lørdag, og dukket allerede opp hjemme hos meg i dag. God servise med andre ord. Så slappet jeg av med mamma en liten stund, før vi dro på sykkeltur. Vi syklet da rundt follestaddalen, en ganske så fin tur. Kvalitetstid med mamma er alltid koslig. Men nå skal jeg se noen episoder av one tree hill, så får jeg se hva jeg finner på etter det. Ha en strålende dag videre !

Hva synest du om outfiten min? 
Skal jeg gjøre dette flere ganger?


9 kommentarer

FOTO: GRØNNE DRÅPER

Føler at jeg kun har tatt bilder av blomster den siste tiden. Har liksom ikke så mange idéer, men kanskje du har noen? Så kom med de, så kan jeg linke bloggen din om jeg bruker en av dine idéer. Det var jo kjempe smart. Men nå føler jeg for å legge meg. God natt ! 

Har du noen idéer? 
Hva synest du om bildene?


3 kommentarer

FOTO: NEW SHOES FROM MY BOYFRIEND

AH, kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Som du leste i overskriften, har jeg fått nye sko av kjærsten min. De er så utrolig fine, at jeg tør nesten ikke å sette de på gulvet. Men over til noe annet, jeg kom nettopp hjem fra en hærlig joggetur. Noe som bare må til, for at dagene skal fungere hos meg. Om jeg står over trening en dag, føler jeg meg så rastløs at jeg bare går i ring. Men det er jo utrolig slitsomt å dra på joggetur etter en lang dag på jobben. Men det beste med det, er når du er ferdig dysjet og kan gjøre hva du vil resten av kvelden. Det er deilig de. Men nå skal jeg få fikset litt mat, før jeg starter på sesong 2 av one tree hill, iihh ! Ha en fin kveld videre ! 

Hva synest du om skoene?


6 kommentarer

FOTO: MAGICEndelig er jeg hjemme og skal kun gjøre en ting, før jeg legger meg. Altså one tree hill, har fått tak i alle sesongene. SÅÅ GLAD ! :D Men oppdaterer dere sikkert før jeg legger meg på ladding, til en lang arbeidsdag i morra. 

Har du sett one tree hill ?
Hva synest du om bilde?  


8 kommentarer

FOTO: TO SØSKEN OG INFOHar hatt en liten blogg pause her, de siste dagene. Fordi jeg har jobbet masse og nesten ikke hvert hjemme. Men nå er jeg tilbake, og har mye å vise dere. 

Har fått noen spørsmål om jeg tar familiebilder, barnebilder eller vennebilder her i Ørsta/Volda, det gjør jeg uten problem. Så vil du ha mer info, kontakt meg på facebook HER eller på: guro.osborg.kvammen@gmail.com

Hva har du gjort på de siste dagene?
Hva synest du om bilde? 7 kommentarer

Valldals-jordbær og sommer-kos

Foto // Karoline Nerli // Iphone 4s

Nå er jordbær sesongen her i Valldal endelig i full gang! Store, saftige og gode! Finnest ingenting bedre om sommeren, enn Valldals-jordbærene! Så annbefaler alle å ta turen innom Valldal før ferien er over!
 
- Karoline N

5 kommentarer

FOTO: BLOMSTER OG NOEN SPØRSMÅL

Har hatt fri fra jobben i dag, noe som er utrulig deilig. Det eneste jeg skal i dag, er fotball trening som starter om ca 35 minutter. Som da vil si at jeg må skifte og dra ganske så smart. Har faktisk planer om Å legge ut outfit bilder her på bloggen, men er ikke helt sikker på om jeg vil. Vi får se, nå må jeg vertfall raska på her, slik jeg ikke kommer senere enn jeg bør. Ha en nydelig kveld videre, så hører dere nok fra meg senere i kveld ! 

Skal jeg starte med outfit bilder?
Hva synest du om bildene?


5 kommentarer

FOTO: DRÅPER

For en travel dag, rett etter jobb spiste jeg middag og slappet av litt før jeg dro på fotballtrening. Nå er jeg endelig hjemme, ny dysjet og klar for å se noen episoder one tree hill. Skal legge med tidlig slik jeg ikke er grusomt trøtt på jobb i morgen. Flink jente, jeg vet ! Ha en hærlig kveld videre! :D 

Hva har du gjort på i dag?
Hva synest du om bildene? 


6 kommentarer

FOTO: FLOWERS

Utrolig deilig joggetur jeg var på isted. Selv om det regnet endel, så var det en fin tur. Har nettopp sett noen episoder One tree hill og vurderer å ta endel bilder. Men jeg trenger inspirasjon, så har du noe så kom med det. Hadde blitt super glad for det. For om jeg får mye inspirasjon, blogger jeg mye til dere. Har ikke så mye mer og skrive nå, så vi bloggest senere! Ha en fin dag videre. 

Har du inspirajon å del med meg? 
Hva skal du gjøre i dag? 


10 kommentarer

FOTO: UT PÅ TUR, ALDRI SURNå drar jeg ut på joggetur i regnværet, sier bare YOLO.. Ha en strålene dag da, så bloggest vi senere!

Hva skal du gjøre i dag?  


6 kommentarer

SKAL JEG LESE DIN BLOGG?

13 kommentarer

FOTO: SOMMER OG JORDBÆR

Om ca 20 dager, ligger jeg på en solseng i kroatia og slikker sol. Kommer nok til å blogge til dere, om det er internet på rommet. Noe som jeg er ganske så sikker på. Må jo oppdatere mamma og pappa som blir hjemme. Heheh.. Har ikke så mye og fortelle dere, men det er jo en bilde blogg.. 

Hvor skal du på ferie? 
Hva synest du om bildene?


3 kommentarer
Hallo, du har nå kommet til bloggen min. Jeg er Guro og kommer fra sunnmøre. På denne bloggen blogger jeg om alt mulig, men mest om foto. Om du lurer på noe er det bare og ta kontakt med meg. Kommentere alltid tilbake! Håper du liker bloggen min, og vil følge meg videre. Hadde blitt glad om du la meg til som venn :)

+ Legg meg til som venn

hits