Ett lite gjesteinnlegg fra Martine!

Hei søte lesere til Guro! Er Martine som blogger nå, hadde tidligere bloggen martineevm, men slettet den og fikk bare masse kjeft.. haha neida. Men jeg slettet den pågrunn av dårlig tid og sånt, så ja.. Dere lurer sikkert på hvem jeg er, så kan vell bare si litt om meg selv. Er 14 år gammel, retter sagt 15 om bare 11 dager. Går på samme skole som Guro, bare at hun da går ett klassetrinn over. Liker å fotografere akkurat sånn som Guro, og danser jazz og hiphop! Liker selvfølgelig å være med vennene mine og alt sånn... he-he, dette var kleint

 

Guro vet foressten ikke at jeg skriver dette innlegget her akkurat nå, så tenkte å bare overraske henne litt. Jeg synest så synd på hun etter det med hånden, så tenkte jeg måtte hjelpe henne bare litt med bloggingen, selvom hun er ganske flink til å oppdatere dere uansett. Hun lager jo flere innlegg hver dag enn hva jeg har gjort tidligere, flinke Guro♥ Hun må nok gå med gipsen i noen uker til, så det betyr vell bare at jeg kan blogge flere innlegg til dere det, om dere vil det såklart. Men før jeg gjør det vil jeg at dere skal komme med ønsker, for jeg synest det blir litt for vanskelig hvis ikke. Kommer ikke til å legge ut videoer eller noe sånt, bare så det er sagt, haha! Men det er bare å komme med forslag osv. om dere vil det. Nå må jeg desverre runde av her siden jeg skal være flink skolejente og øve til flere prøver. Blir sånn når lærerene presser inn prøver hver dag en hel uke.... Dere må ihvertfall kose dere kjempemasse i dag, og nyte dagen fullt ut!  
Noen ønsker til bloggingen?:)

2 kommentarer

Alltid kjekt med gjesteinnlegg ;)) videoblogger og bilder av ting og tang er alltid gøy!

Maria Bergheim

04.03.2012 kl.18:57

fint bilde, ha en fin kveld :-D ♥

Skriv en ny kommentar

Hallo, du har nå kommet til bloggen min. Jeg er Guro og kommer fra sunnmøre. På denne bloggen blogger jeg om alt mulig, men mest om foto. Om du lurer på noe er det bare og ta kontakt med meg. Kommentere alltid tilbake! Håper du liker bloggen min, og vil følge meg videre. Hadde blitt glad om du la meg til som venn :)

+ Legg meg til som venn

hits